Mamma Kristina - Kalde føtter.

Kalde føtter.

TOLV DAGER!! Er dere klare over det? Det er kun tolv dager igjen til at huset skal stå ferdig og at vi skal ta over nøklene. For meg var dette helt fjernt, jeg har fortrengt det. Innbilte meg at det var en mnd til, minst. Jeg skal plutselig betale min siste husleie - jeg har innbilt meg at jeg skal betale enda en gang. Så tiden for meg har stoppet helt opp. Kalde føtter. Jeg vet ikke om jeg vil flytte. Iik!

Jeg gleder meg til selve huset. Jeg skulle bare ønske det var her. Tenk om jeg blir mutters alene da?! Her har jeg masse hjelp av både familie og venner, der har jeg ikke mange. Svigerfar blir den største støttespilleren, han har sagt han kan flytte inn med meg og barna så jeg blir heldigvis ikke alene. Heldigvis er han verdens beste svigerfar og stiller opp så langt det lar seg gjøre så hvorfor jeg bekymrer meg skjønner jeg ikke. Han har jo alltid vært der for oss :) Jeg er bare redd.

Tolv dager. Jeg har ikke begynt å pakke en gang. Har ikke slått meg en tanke. Jeg har irritert meg over at de rundt meg stresser med flyttingen, det er jo sååå lenge til. Bah, tiden løper fra meg. Jeg har bare fortrengt alt. Smarte meg. Nå blir jeg en smule stressa. Janeijodaså. Huff.. Dette må jo bli bra. Vi må trives. Jeg vil trives.

Er det nå jeg bør angre på at Kim ikke fikk bestemme hvor vi skulle flytte?!
Kyrksæterøra er en nydelig plass, jeg stortrives der. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg får kalde føtter, jeg har jo absolutt ingen grunn til det. Tankekaos..

Badet er ferdig. Nydelig. Jeg digger badet vårt. Det blir SÅ bra. Alt i selve huset blir så bra. Huset i seg selv er perfekt. Drømmehuset, vil jeg påstå. Det er jo en drøm som går i oppfyllelse.


  11 kommentarer

Postet av: Marthe
Oooi, nå nærmer det seg flytting ja!:) Dere er utrolig heldig som får gleden av å bo i ett nytt hus:) Håper formen er litt bedre, at du har fått samlet litt energi. Tipper du får masse hjelp til pakking og flytting, slik at barna får ditt overskudd. Tenker på deg hver dag, og lurer på hvordan du har det. Klem:)
01.11.2012, 14:19
Postet av: else
Så fint bad ja..

Det blir topp og flytte i nytt hus tenker jeg men selvfølgelig rart og flytte til en ny plass.Du/dere blir garantert og trives,kansje får dere de snilleste og hyggeligste naboene som finnes i hele verden..

Ha en fin ettermiddag:-)
01.11.2012, 15:29
Postet av: Kniska
Mutters alein bli du itj! D e mytji goe, fine folk på Øra, så d bli itjnå problem! :-) Æ fløtte heim te jul, så da e d bære å pling ivei ei melding om du vil ha besøk eller trøng hjelp te nå! :-)
01.11.2012, 15:41
Postet av: Hilde 2
Så deilig det blir med nytt hus, men jeg kan forstå at du har kalde føtter, spesielt når du skal flytte til en ny plass og er syk. MEN du skal se at det ordner seg og du er heldig som har en svigerfar som stiller så mye opp. Du får helt sikkert koselig naboer som også gjerne vil hjelpe deg der de kan. Pakking får du sikkert hjelp til :-) masse lykke til. Vi er mange som tenker på deg.
02.11.2012, 08:32
Postet av: Margrete
Hei Kristina :)

Kan du legge ut noen bilder av huset deres innvendig, er så spent på å se d! D blir nok bra å flytte, kaos nå men så fort dere kommer til rette blir d nok bare helt perfekt. ;)

Masse lykke til, stå på :)
02.11.2012, 09:36
Postet av: Bente
Kjære Kristina ! Du får et flott bad et helt nytt hus, deilig! Skjønner din frykt for å flytte fra alt det som gir deg og barna trygghet i hverdagen. Mye å tenke på nå og alt det praktiske med det å flytte, men du skal se det blir bra :-) Gode tanker til deg, håper du har gode dager <3
02.11.2012, 11:44
Postet av: Mamma Kristina
Margrete: De bildene jeg har, har jeg allerede lagt ut. Det kommer nok bilder etter vi har flyttet inn :)
02.11.2012, 12:39
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Tove
Kristina....vil bare ønske deg en finfin fredagskveld...og god helg...Håper vondter og dumme ting er borte...og du koser deg m mann og barn:))) Klem
02.11.2012, 15:34
Postet av:
Lider du av SKREKK BLANDET FRYD?
02.11.2012, 17:12
Postet av: K.S.
Held og lykke til!
02.11.2012, 17:55
Postet av: ingrid cecilia
Trenger ikke bekymre deg :)

Alene blir du ikke :)

det er sikkert og visst :)

Vi er jo her vi også..
02.11.2012, 20:17

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits