Mamma Kristina - Mannen er endelig hjemme!!

Mannen er endelig hjemme!!

Hurra. Vi har fått hjem mannen i huset. For en glede. Barna lyste opp når Kim kom hjem ikveld. Julian har sin egen måte å kjærtegne de han er glad i på, og da spesielt sin far. Helt utrolig å se på. Lillian var i ekstase og skulle helst fortelle og vise alt på en og samme gang. Jeg elsker å se på den kjærligheten dem i mellom. Familie. Ekte kjærlighet!

Kim Roger er så flink. Han ble kastet ut i et hav av rutiner, da han kom rett før legging. Han tok seg av alt, uten å blunke. Det gikk smertefritt. Den mannen overrasker meg til stadighet. Kom hjem med blomster til meg, gjorde han også. Som han har laget selv, på gartneriet - med litt hjelp, som jeg forsto. Luktet så frisk og godt her med ferske blomster :)

Ikke nok med at han tok alt ansvaret for barna, mating og legging - han tok jammen meg ut av oppvaskmaskina, shina kjøkkenet, rydda kjøleskapet og godisskapet (som var overfylt). Lufta hund. Laget meg kveldsmat. Og hjalp meg til sengs ;)
Jeg har nemlig sittet å sovet meg gjennom kvelden, så jeg gikk like greit å la meg. Hente inn litt krefter igjen, dagen i dag har vært tung. Pappa har reist igjen, noe som i seg selv er pyton!! Jeg har ventet på telefon fra sykehuset, som aldri kom. Og formen i seg selv har vært tung å bære. Ikke helt min dag.
Mannen gjorde den heldigvis mye bedre! :)

Jeg fikk forresten flere pakker fra posten idag. Woho! Digger pakker. To nydelig jakker til barna, som dog må gå i arv da minste str er det Lillian bruker nå, hehe. Geniale jakker til å ha under dress/jakke på vinterstid, og fin høst/vår jakke på varmedager.
Så var det fra sparkjøp - siste rest som ikke ble med på første lasset. Mummiklær er faktisk veldig kult ;)

Så den beste pakka : En hel eske med bare TIGERGUTT klær til Julian. Vakre Mariann har sendt til oss, da hun vet mora har en forkjærlighet for tigergutt. Så heldige som vi er. Så nå blir garderoben til minstemann frisket opp med masse fresht fra tigergutt, mummitrollet og div fra H&M og sparkjøp. Godt å ha de to neste str klare også.
Og igjen, tusen tusen takk, Mariann <3 Vi setter så stor pris på det!!

Føler meg jo kjempe fresh som har sovet bort hele kvelden og fortsatt er trøtt som en dupp, når mannen min endelig er hjemme på perm. Håper formen og energien er mer tilstede i morgen så vi kanskje får litt ut av tiden han nå er hjemme. Godt å få han hjem var det i hvertfall :)

God natt.


  10 kommentarer

Postet av: Tove
Få deg en god god natts`søvn...så skal du se dagen imorgen blir bedre:)) Jeg krysser fingrene for det.Natti:)
29.10.2012, 22:22
Postet av:
Så koselig å høre! du blir gladere, du får hjelp og støtte, og barna deres blir glade! Kos dere sammen! Og for en vakker blomst! Marit
29.10.2012, 22:56
Postet av: Bente
Kjære gode Kristina ! Så godt at en tung dag endte bra :-) Kos dere ilag som familie, sikkert godt for alle fire. Flinke mannen din som ordner opp med dere alle. Morgendagen blir sikkert bedre! Ha en god natt! Klem.
29.10.2012, 23:14
Postet av: Berit
Fikk streng beskjed fra datra mi på 13 om å hilse og si at lillegutten din hadde en råkul smekke (hun er blodfan av ManU) :-)
30.10.2012, 10:36
Postet av: thile
Så kooos din kjære kom hjem igår ! Glad for deg, barna og Clutch! (riktig stava)?

Så flink Kim Roger er til å hjelpe til, kjernekar er han :))

Kjærlighet med selvlaget blomsterbukett..

Så fine bilder, av hjerteknuserne deres <3<3

Klemmer , og håper dagen din blir bedre.

Tenker så mye på deg.
30.10.2012, 10:49
Postet av: EM
Søøøøøøøøøøøt TIGERGUTT!!!!!
30.10.2012, 12:16
Postet av: Martine Kristine - Makeup blogg
Bare innom for å ønske deg en fin tirsdag ^^
30.10.2012, 15:46
URL: http://Martinekristine.blogg.no
Postet av: Ingrid
Så fine barn du har!:-) Men jeg lurte på hvor du har kjøpt dekselet til macen din? De jeg har sett på ebay shipper ikke til Norge..
30.10.2012, 16:42
URL: http://leserdinblogg.blogg.no
Postet av: Mamma Kristina
Ingrid: jeg har fått det i gave, så der kan jeg ikke hjelpe deg, dessverre :)
30.10.2012, 21:58
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Line
Åh, så nydelige unger a gitt ^^, Vakre var de :)

Ha en fin dag, stor klem! linephan.wordpress.com - ny blogger :)
31.10.2012, 10:03
URL: http://linephan.wordpress.com

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits