Mamma Kristina - O5ish.

O5ish.

Jadaneidaså. Jeg sier som en nettvenninne av meg : Takk til idioiten som fant opp sommer og vintertider!! Å stille klokka en time tilbake brukte jo å være en bra ting, FØR man fikk barn. Da fikk vi plutselig sove EN time lengere, det var jo ikke å forakte på sine 'yngre' dager ;)
Nå derimot, nå kunne vi fint vært foruten dette klokkastyret. Å starte dagen 05ish er litt i tidligste laget, men storesøster skulle ikke sove. For hun hadde vondt i fingeren, så ryggen, så foten .. Ja, dere skjønner bildet. Av dette våknet lillebror og nå er vi oppe.

Og vet dere hva? Superullundertøy, raggsokker og gode varmetøfler er dratt på. Pappa har tent opp i peisen. Jeg skal kose meg med ferskt brød med peanøttsmør og oboy til frokost og la dagen starten :) Kanskje en kopp kakao etter frokosten, med krem.
Ja, en HERLIG start på dagen skal det bli, selvom den starter i 05ish tiden.

Så positiv er det ikke ofte jeg er på morgenen, så det bør vel nytes ;)


  3 kommentarer

Postet av: Hilde 2
He he, klokka 5 ja, den er tidlig. Her sov ungene til kl 8, altså kl 9 gammel tid. Var akseptabelt det, min minste er like gammel som din eldste. Høres ut som du har en god morgen tross alt, deilig å krype inn i koseklær og ha en rolig morgen. Her venter rundstykker som står på heving og jammen skal vi ha kakao med krem til frokost også :-)

PS: hvis du vil ha litt ro og fred, gi dattera di en taperull, det funker her. Nå er snart to ruller oppbrukt her, rundt x-antall biler, he he.

Håper du får en riktig god og fin dag, tross den tidlige starten.
28.10.2012, 08:48
Postet av: Christin
God søndag til deg og familien. Tenker på deg stadig vekk, du har liksom kapret en liten flik at hjertet mitt. :)

Kl. 5 er definitivt "litt" tidlig... sukk.
28.10.2012, 10:30
Postet av: Bente
Hei, hei kjære du! Ja dette kjenner jeg igjen, men du klarer og gjøre det å starte dagen så tidlig til en positiv greie :-) Mange har mye å lære av deg Kristina, du har en utømmelig kilde av mot og ståpåhumør. Også du av alle som har mer enn nok fra før! Hvor henter du det fra ? :-) Du er unik du er mitt forbilde <3 Ønsker dag og dine en fortsatt god dag ! Kanskje det blir en liten dupp på små og store i dag :-)
28.10.2012, 14:26

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits