Mamma Kristina - Første og siste gang.

Første og siste gang.

Heheh, jeg angrer allerede på at jeg gikk med på en spørsmålsrunde. Det å tenke seg om før man spør og faktisk LESE litt er det ikke alle som gjør, så det blir med denne ene gangen, tror jeg :)

Pappa er kommet hjem og nå sitter vi alle å slapper av. Lillian er noe sliten, så henne blir det blir det tidlig kveld på. Hun har vært mye ute og lekt seg, samtidig har de måket snø på verandan, så den lille kroppen har hvertfall fått brukt energien sin :)
Julian er i stor form og sitter helst bare å klapper til alt i stolen sin. Blidfis, uten like :)
Formen min har vært overraskende bra i hele dag, nesten så jeg lurer på om det er for godt til å være sant. Tørr ikke håpe på for mye og jeg presser meg heller ikke mer enn nødvendig. Jeg vil ikke ende opp sengeliggende sånn som sist, det er så vondt. Først nå kjenner jeg at jeg trenger ekstra med smertestillende og det er første gangen på evig lenge at jeg ikke har startet dagen med smerter og ekstra smertestillende. Det gjorde veldig godt.

Kvelden blir nok bare rolig for meg og paps. Vi skal bare kose oss og jeg gleder meg til roen senker seg ikveld :)


  8 kommentarer

Postet av: Karoline
Hehe, der fikk jeg svar på spørsmålet mitt allerede ;)
27.10.2012, 16:59
Postet av: Else Marie
Synes du er tøff som i det hele tatt begir deg ut på spørsmålsrunde. Det beste er jo selv å styre den informasjonen man legger ut.

Håper virkelig formen holder seg slik, eller tom blir bedre! Det er lov å håpe! God bedring!

Ha en super kveld!
27.10.2012, 18:13
Postet av: Hilde 2
Så flott at du har hatt en god dag, håper du får en fin og rolig kveld også som du kan nyte sammen med pappaen din. Så fint bilde av den nydelige gutten din, han høres ut som en herlig solstråle.

Ser du har fått en del tøffe spørsmål i forrige innlegg, ikke alle her i verden er like smarte dessverre. Lykke til med svar :-)
27.10.2012, 19:29
Postet av:
Jeg blir sjokkert over enkelte helt utrolig tåpelige spm folk kan stille. Grrrr! Jeg blir så skuffet på dine vegne! Jeg er stum av beundring for hvordan du takler hverdagen din. Den hjelper meg å takle min! Er selv midt oppi en livskrise. Når jeg har en dårlig dag, leser jeg bevisst på bloggen din. Så finner jeg ut at min krise er ingenting å snakke om i forhold til det DU går gjennom. Rene terapien:-) Jeg er en fast leser, og stor beundrer. Lykke til videre! Måtte underets tid ikke være over, for verden trenger slike som deg.
27.10.2012, 21:25
Postet av: Monica
Kom over bloggen din for kort tid siden og er nå en fast leser og beundrer. Leser nå i frustrasjon flere spørsmål som jeg synes du ikke burde fått. Jeg har lest bloggen din tilbake i tid (noe flere nye lesere burde)og vet at mye av det du blir spurt om ønsker du ikke å fortelle noe om. Lykke til med svarene, også får vi håpe at leserne fra nå av tenker seg om litt før de fyrer løs for å døyve sin nysgjerrighet.

Ønsker deg en flott lørdagskveld med paps:)

Klem fra trebarnsmamma fra Trondheim
27.10.2012, 22:00
Postet av: Bente
Hei kjære gode du ! Ser ut som du får mye å gjøre når du skal svare på spm. Ikke glem at det er du som bestemmer, ser det er spurt om tingsom ikke angår oss lesere i det hele tatt. Kjempefint at formen er så bra, tror nok du har blitt flink til å porsjonere energien, det er en kunst for man vil jo så gjerne :-) ÅÅ for en herlig kosegutt du har <3 Heldige du ! Ha en fortsatt fin helg :-) God klem.
27.10.2012, 22:53
Postet av:
Setter stor pris på å lese din flotte og åpenhjertige blogg. Jeg har selv en gutt på ni mnd og en jente på tre år. Samt en hund på fire år, en fransk bulldog.:) Vi har altså flere ting til felles, fordi om våre livssituasjoner er ulike. Jeg har selv vært igjennom en tøff tid i livet. Har etterhvert funnet ut at det eneste jeg kan gjøre er å ta en dag om gangen. Det har hjulpet meg masse. Videre har jeg har jeg bestemt meg for å prøve å leve her og nå. Og ikke minst ikke dvele over fortid. Stå på videre, jeg heier på deg!! Så flott å lese at du har en slik flott familie som stiller opp for deg. Håper du klarer og riste av deg enkelte av spørsmålene, som jeg oppfatter som lite gjennomtenkte og rett og slett idiotiske.
27.10.2012, 23:01
Postet av: Elisabeth :o)
Hei - du fantastiske menneske :o) Har ikke vært leser av bloggen din så veldig lenge, men lenge nok til å være stum av beundring!!! Har hatt kreftsykdommen veldig nært og vet hva den gjør med både den som er syk og resten av familien, og må bare si at du er et eksempel til etterfølgelse! Nå er ikke alle like sterke og vi reagerer forskjellig på forskjellig ting - men vit at det du gjør - ved å dele så mye av dette med oss - har stor betydning for mange! Ønsker deg masse styrke til å takle det som kommer, og håper å få lese om en hverdag hos deg - uten sykdom, til slutt!!! Varm, varm god-bedring-klem, og som et klokt menneske sa her tidligere: mirakler skjer - og hver dag er et mirakel!!
28.10.2012, 13:07

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits