Mamma Kristina - SPØRSMÅLSRUNDE!!

SPØRSMÅLSRUNDE!!

Er det på tide med en spørsmålsrunde, kanskje..? Etter å ha vært liggende på topplisten i noen uker nå så merker jeg jo at jeg har fått en del nye lesere og det oftere kommer spørsmål om diverse i kommentarfeltet. Og siden jeg også fikk spørsmål om å kunne ha en runde, så ja, hvorfor ikke..?

Likevel så ber jeg dere om å tenke dere om før dere stiller spørsmål, sånn at jeg slipper å svare på så veldig mye unødvendige ting :) Ta dere litt tid til å sette dere inn å situasjonen min før dere fyrer løs.
Vel, nå vet ikke jeg noe om interessen for dette så vi kan sette fristen til spørsmål til i morgenkveld - da er det stopp :)

FYR LØS!

Edit : SPØRSMÅLSRUNDEN ER AVSLUTTET!!!


  19 kommentarer

Postet av: Malin
Hvis det er noe av dette du ikke vil svare på så er det helt greit altså :)

1.Hvordan synes du du har blitt behandla av helsevesenet den tida du har vært syk?

2.Får dere noe hjelp/avlastning fra barnevern/andre instanser når situasjonen er som den er?

3.Hva synes du hjelper mest at andre sier/gjør?

4.Når skal dere etter planen flytte inn i nyhuset? :)

5.Jeg synes du er utrolig flink til å tenke positivt og holde motet oppe! Hvilke ting motiverer deg mest til å kjempe videre? :)

6.Har du noen tattoveringer?

7.Hva synes du om å bruke parykk? Er det rart/unaturlig eller helt greit liksom? :)

Klem fra en leser :)
27.10.2012, 11:45
Postet av: Linn
- Jeg lurer litt på om du merker noen forskjell på hvordan vennene dine oppfører seg etter at du ble syk? Er det f.eks noen venner du har mistet? Noen nære venner som plutselig ikke ble så nære (som har trukket seg tilbake)? Er det noen venner du opplever å ha fått ett bedre forhold til etter at du ble syk?

Siden jeg er sykepleier selv lurer jeg litt på dette:

- Hvis du skulle beskrevet en god sykepleier for deg, hvordan egenskaper har denne sykepleieren?

Jeg lurer litt på en ting i forhold til din mann og Lillian. Jeg stilte deg et spørsmål om hva du hadde sagt til Lillian om sykdommen din for noen uker siden. Etter å ha stilt dette spøsmålet og fått svar på det, tenkte jeg også på en annen ting...

- Hva har dere fortalt Lillian i forhold til at hennes pappa nå ikke er hjemme hver dag? f.eks har dere sagt at han er på "ferie", at det er derfor han ikke er hjemme?! :D

- Hvordan takler din mann sykdommen din og vet du hvilke tanker han sitter med rundt alt sammen? Tanker om fremtiden?! Vet ikke om du kan/ønsker å svarer på det, men stiller deg spørsmålet så hopper du bare over det om du ønsker det:)

- Leser du noen blogger, i såfall hvilke?

God helg Kristina :D
27.10.2012, 12:49
Postet av: Linn
Og siden jeg er i julestemning om dagen (julebrusen er i butikken, ikke mer som skal til) så slenger jeg på noen jule spørsmål også jeg:=)

- Skal dere feire jul i det nye huset i år?

- har dere noen tradisjoner med julen dere ønsker å vidreføre til barna deres?

- hvordan ser en typisk julekveld ut hos dere? (f.eks stå opp tidlig, se tre nøtter til askepott, jakten på julestjernen osv osv..)

- Hvordan ser et typisk julepyntet hus ut hos deg og mannen Kristina? (lys i vinduet? overpyntet juletre? masse nisser?. eller ingen pynt kanskje?..)

Mmmm , nå fikk jeg lyst på julebrus igjen:D hehe
27.10.2012, 12:57
Postet av: Ida
hvis du ikkke vil svarre på dette spm så slipper du.

Kvifor sitter kjæresten din i fengsela?
27.10.2012, 14:22
Postet av: else
Har du søsken?

Har mannen din søsken?

Tenker du ofte på døden?

Ha en fin helg.

klem
27.10.2012, 14:44
Postet av: Karoline
Tror jeg vil spør deg om hva du syns om denne spørsmålsrunden jeg, og si at jeg enkelte ganger føler med deg ;) Folk har forskjellige forutsetninger, og det er nok derfor spørsmål som kan virke irrelevante eller hvor svaret kan virke opplagt for deg ikke er det for alle andre. Du har uansett rett til å sette dine grenser.

Det kan være mye jeg lurer på underveis, men stort sett går det ut på hvordan du har det. Jeg syns du gir mye av deg selv og det du ikke skriver så mye om, tenker jeg at du heller ikke nødvendigvis ønsker så stort fokus på.

Men det er klart, jeg lurer jo av og til på hvordan du får hverdagskabalen til å gå opp. Hvordan behandlingsplanen er nå (hjalp strålingen?), og hvordan er motet ditt? Og en ting jeg har lurt på er hvordan det kan ha seg at mannen din ikke får forkortet soningstiden, det virker umenneskelig. Men så tenker jeg at det meste har sin grunn, og dere virker til å ta voksne valg i situasjonen.

Så hender det jeg lurer på ting som egner seg bedre over en kopp te enn i et bloggforum. Jeg bor uansett for langt borte ;) For du virker som et klokt og innsiktsfullt menneske som jeg gjerne skulle ha diskutert og forsøkt å løse noen ekstistensielle floker sammen med.

Men nok om det. Her ble det alt og ingenting. Tror nok jeg kommer med de spørsmålene jeg lurer mest på, fortløpende :) En hilsen i dagen - og et LYKKE TIL MED SPØRSMÅLSRUNDEN ;)
27.10.2012, 15:58
Postet av:
Hvorfor er det noe "galt" med øyet ditt?

Hvor bor pappaen din?

Hvem komme til å ta seg av barn hvis det blir værre med deg og mannen din ikke er der..?

Hva liker du å spise?

Er barna dine mamma eller pappa-dalter?

Var du ca. på Lillians alder da du mistet din egen mamma?
27.10.2012, 16:22
Postet av:
- Har du søsken/halsøsken/stesøsken? hvor gamle er de i såfall?

- Er Lillian Natalie oppkalt etter moren din?

- Tror du at du får se barna dine bli konfirmert? ( skjønner vis du ikke vil svare på dette)

- Husker du moren din?

- Hvor gammel var moren din da hun døde? og hvor lange var hun syk?

Du er helt fantastisk Kristina!! <3
27.10.2012, 17:01
Postet av:
Hei!

Du er jammen tøff som åpner for en spm-runde, og gir oss mulighet til å få ta del i dine meninger, tanker og følelser om mangt og mye. Ta vare på deg selv og dine grenser når du skal svare!

Jeg er stum av beundring over hvor reflektert du er, og over din evne til å se rikdom og øyeblikk i en utfordrende hverdag. Du er nydelig i sinn og skinn, og har nydelige barn!

Så til et spørsmål: Har du reflektert mye rundt hva som kommer etter dette livet? Har du et kristent livssyn?

Mvh fast leser som ønsker deg en god dag
27.10.2012, 17:30
Postet av: Stine
Hvor kan jeg lese alle svarene?
27.10.2012, 18:18
Postet av: Synne
Hmmm...her var det mange nærgående spørsmål...vil bare ønske deg en bra kveld sammen med pappaen din, bra du har han i livet ditt. Sender en klem fra Trondheim.
27.10.2012, 18:36
Postet av: Mamma Kristina
Stine: Du må kanskje ta deg tid til å lese at spørsmålrunden går til i morgenkveld? Dvs at svarene kommer på bloggen i morgen.
27.10.2012, 19:47
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Guro
Hei!

Jeg har ikke noe spørsmål til deg, men vil bare si at jeg ønsker så inderlig at du skal bli frisk. Leser bloggen din hver dag. Gud velsigne deg og familien din. Klem
27.10.2012, 20:45
Postet av: Ina
Som framtidig sykepleier lurer jeg på hva som kjennetegner de 'gode/dyktige' (i dine øyne) sykepleierne du har møtt? :-)
27.10.2012, 21:20
Postet av:
Hm, ja her var spørsmål av mange slag..... noen oppriktig interesserte......noen pur nysgjerrige......noen for nærgående...... Svar på de du syns er ok, og som du føler for. Kos deg med pappaen din!
27.10.2012, 22:15
Postet av: Karoline
Jeg syns ikke du fortjente dette. Jeg ordla meg forsiktig i sted, det var også i starten av spørsmålsrunden. Jeg har hatt vondt av spørsmålene som er sendt deg i kveld. Hva må ikke enkelte spørsmål gjøre med deg?

Jeg ser noe av meg selv i deg. Du er åpen, tillitsfull. Det er gode egenskaper.

Med å være åpen og tillitsfull, får du deg noen på «trynet» av og til. Samtidig får du også med deg personer som ser hvem du er og hva du står for. Jeg tenker selv - at jeg vil ikke være disse foruten. Men jeg vil stå opp for meg selv, og sette grenser, på en måte som er stø og samtidig forståelsesfull. Jeg tror faktisk, at de fleste som kommer med sårende utsagn, ikke skjønner bedre, der og da.

Takk for at du lærte meg noe i dag. Med å forholde deg rolig på tross av påkjenningen dette må være for deg, så lærte du meg (og forhåpentligvis flere andre) ting verdt å ta med seg videre.
27.10.2012, 23:04
Postet av: Janne
Du ser bra ut ;) Digger deg kjære kjære Kristina! Du er fantastisk! Du har en plass i tankene mine, et eget hjørne :)
27.10.2012, 23:14
Postet av: thile
Du, jeg har ingen spørsmål til deg, men vil bare si du har en stor plass i hjertet mitt ♥ Jeg kan forresten spørre deg, liker du vinter og snø?

Ha en herlig søndag ☼

Tanker og klemmer!
28.10.2012, 10:12
Postet av:
Hei Kristina! Er den type kreft du har arvelig? Siden din mor også hadde samme type kreft? Kan f.eks din datter når hun blir større teste seg for om hun har det genet...? Hadde din mormor kreft? Usj... Denne skumle sykdommen:/

Fikk du cellegift mens du var gravid med minsten? En lavere styrke/dose pga svangerskapet?

Svar på de spørsmålene du ønsker Kristina,ser du har fått mange spørsmål. Du skal uansett vite at med denne bloggen din har du bidratt til at mange setter mer pris på livet enn tidigere, meg inkludert. Fortsatt god søndag med søtingene dine og papsen :)
28.10.2012, 12:01

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits