Mamma Kristina - Overraskende bra.

Overraskende bra.

Jeg har sovet overraskende bra til at Julian ikke sov inne hos meg i natt. Jeg våknet når han våknet, men klarte å snu meg til igjen. Klapp på skulderen til meg selv - det var ikke lett.
Det gjorde hvertfall veldig godt å sove seg inn igjen og jeg tror tante valgte en bra kveld å gjøre det på, jeg trenger energien min i dag, vil jeg tro. DEN dama altså. Hun er RÅ, og jeg er så ufattelig glad for at hun er tanta MI og hjelper meg så godt som hun kan.

Jeg bruker litt ekstra tid til komme meg om morgenen - jeg fungerer ikke på den første og delvis andre timen. Medisine mine er dødsviktige - de er det første jeg bør ta egentlig, jeg skjønner ikke hvorfor, da det er sånn 12 timer i mellom som er best, går aldri over.. Kroppen min er rar. Jeg må bruke god tid på do (som endelig går av seg selv, fire dager med fullstopp er pain, (..men med god av hjelp dufalac er systemet i orden igjen), til de som måtte lure på det;).), sitte en stund for å våkne, da øyet er litt irriterende og rennende med en gang jeg våkner, før jeg omsider kan kle på meg, stelle meg og flytte meg sakte over til god stolen. Så er det egentlig om å gjort å få starta med frokosten så fort som mulig - jeg spiser to små brødskiver på godt over en time, det er jeg sikker på, hehe. Men når dagen har begynt riktig så blir som regel resten av dagen også veldig fin - så hver eneste morgen velger jeg å starte dagen i kroppen sitt tempo. både med mat, klær og stell. Med unntak fra i går, da. Da raste formen på ettermiddagen.. Men ups and downs har vi alle ;)

Lilliusen, min vakre skapning, hadde seg et uhell i går. Hun satt i stolen sin, med sånn bord på, å spise mat, tante gikk sakte forbi og av en eller annen grunn så valgte hun å ta tak i buksa til tante og nekta å slippe - det hele endte med at hele jenta med bordet ble revet over ende. Var ikke store fallet og hun ble nok mest redd, men siden uhellet var omme så skulle hun få et kitty plaster før hun la seg.

Så, idag sier hun følgende : 'Vondt igjæn, e vil ha plaster igjæn'. Tror nok plasteret var mye viktigere enn selve såret hun ikke fikk :) Treårssjarmen er hvertfall i hus, hihi!

Nå sitter jeg å venter på hjemmesykepleien, så jeg får stelt sårene mine før avreise. Kjenner at dagsformen i går påvirket veldig til at jeg ikke ville innover. Jeg gruer meg ikke like mye idag, som i går. Og det er godt. Selvom jeg er veldig spent på hvordan formen blir av å reise, gå en del og sykehuselysene. De påvirker veldig mye, det kjente jeg så godt da jeg var innlagt. Forhåpentligvis blir det er fin dag og at formen holder seg - i helga blir det kosehelg med pappaen min, det gleder jeg meg til.

Jeg tror og håper at dagen blir bra. Psyken starter deretter hvertfall :)
Sånn type 1t har jeg brukt på dette innlegget, da jeg har spist frokost samtidig, hehe. Lenge leve GOD tid!

Ha en fin dag, søtiser! :) Jeg digger dere.


  7 kommentarer

Postet av: Kine
Jeg digger deg også. Du er fantastisk. LYKKE TIL på sykehuset.
26.10.2012, 09:24
Postet av: celina
du viser nok en gang at ingenting av dagligdagse ting en gang er en selvfølge. du har et mot få har. du er laget av verdens største solskinn det er jeg sikker på. for selv i din verste tid her med kreften så skinner du på andre å viser solfylte veier å gå.
er så utrolig stolt av deg.
håper sykehuset går bra idag og at du koser deg kjempe masse med pappan din i helga.
du fortjener kun det beste.
klem<3<3<3
26.10.2012, 10:46
Postet av: Bente
Kjære gode du, så fint at natta ble god :-) Håper at resten av dagen også blir god og at energien holder. Fine barna dine ,du er heldig ! God tur til Trondheim!
26.10.2012, 11:09
Postet av: Helena
Hei kjære Kristina.

Det var ren tilfeldighet at jeg kom over din blogg. Jeg har ikke for vane å lese blogger,men googlet noe knyttet til jobben min, jeg er sykepleier. Din blogg kom opp, og jeg ble veldig grepet av deg og din historie. Dette er et par uker siden,og jeg er nå inne på bloggen daglig. jeg beundrer deg og din evne til å holde motet opp og livsgnisten tent. Måten du evner å se de små viktige stunder i hverdagen. Hvilken flott mor du er for dine to nydelige unger. Vi har alle mye å lære av deg!

Det er leit at din mann ikke er hos dere nå, i en slik situasjon dere er i burde det vil blitt gitt rom for alternativ soning evt. At den blir utsatt på ubestemt tid, jeg mener og tror at det er viktig at dere er samlet som en familie nå. Både da i forhold til at du trenger din mann, ungene sin far og mannen din føler seg nok litt hjelpeløs når han ikke er sammen med dere. Jeg vet jo ikke hele deres historie, men utfra det du deler, synes jeg at dere burde få være sammen i denne verdifulle tid. Takk for det du deler , jeg vet at jeg vil bringe det videre med meg både som menneske og sykepleier. Du er en unik person 💜
26.10.2012, 11:53
Postet av:
Lykke til på sykehuset!! Tenker masse på deg :-D Og goooooood helg!
26.10.2012, 12:41
Postet av: thile
Jeg digger deg, Kristina ♥

Du er jenta mi :O)

Tenker masse på deg, håper alt går din vei idag.

Klemmer og kos ♥
26.10.2012, 13:58
Postet av: Stine
Kom over bloggen din for noen uker siden..og nå er jeg nesten daglig innom. Som mamma til to blir jeg veldig engasjert av din historie. Du er en tøff jente, med noen nydelige barn! Krysser fingrene for deg og familien din:))
26.10.2012, 23:20

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits