Mamma Kristina - Ja, dårlig dag.

Ja, dårlig dag.

Dere er bra herlige som tenker på meg og bekymrer dere for meg. Jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg setter pris på det!!

Og ja - dagen i dag har vært dårlig. Jeg sliter noe insane med smerter og har følt meg som en vandrende zombie store deler av dagen. Den startet jo så bra..

Nå har jeg funnet senga, Julian sover inne hos min tante så jeg skal få litt sammenhengde søvn, med tanke på at morgendagen kan bli slitsom. Mammahjerte gråter litt, første gang utenom innleggelse at han sover borte fra meg. Lillian sover hos meg da, så jeg er ikke helt alene :) Akkurat nå ser jeg veldig mørkt på å reise innover, men må man så må man..

Jeg glemmer på en måte å oppdatere dere når jeg blir sittende i god stolen hele dagen med smerter. Lite å skrive om det egentlig..

Lillian har fått litt mamsen tid idag, mens lillebror og tante dro på trilletur. Tror hun koste seg og hadde veldig godt av det. Vi har også hatt besøk av Silje med barna - det var veldig koselig for både store og små. Selvom jeg merker at det blir litt mye med fire små :)

Nå må jeg sove. Takk, igjen, for omtanken.

Ja, forresten : snøen har ankommet Oppdal. Grøss.

PS : Clutch er blanding av jack russell og chihuahua. 50\50 :)


  2 kommentarer

Postet av: celina
Jeg må si at jeg er innom bloggen din sikkert fem- seks ganger om dagen for å se om det er noe nytt. trenger bare å skrive H så kommer adressen opp selv i web leseren. Det går ikke an å ikke bry seg om deg.

Ikke noe godt at du ikke har hatt en god dag, det er ikke noe greit. Håper at dagen imorgen gjør opp for det vonde å overasker deg med å være helt awsome. Stor klem til deg, Bryr meg masse om deg, er stolt av deg. Trenger du en venn - en å snakke med - du vet å hen du finner meg<3
26.10.2012, 00:14
Postet av:
Varme kjærlige tanker for dagen!!

Eivor Mirjam + Rosarka ( min vakre, gode og skjønne Bichon frise!)
26.10.2012, 08:56

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits