Mamma Kristina - Kosepjusken min.

Kosepjusken min.

Åh. Dere aner ikke hvor deilig det er å ha Clutch hjemme. Helt fantastisk.

'Det er bare en hund' Nei, det er ikke bare en hund. Det er SÅ mye mer enn bare en hund. Det er helt ubeskrivelig. For meg er dette babyen min. Han tilhører meg. Mammahjerte mitt.

Han er der fra morgen til kveld. Ja, til og med på natt. Han har en herlig personlighet og rare rutiner.
Han løfter maten ut av skåla og ned på gulvet, FØR han kan spise.

Så mye jeg kan nevne. Han har så mange herlige sider av seg selv. Jeg kunne skrevet side opp og side ned.

Han vet når det er natt. Etter nattarøyken piler han på soverommet og opp i senga, legger seg fint under dyna og venter på at jeg skal bli ferdig på badet. Så ligger vi å koser litt, før han må i buret. Må sies at han har vært litt bortskjemt i det siste, da jeg har sovnet fra han. Så han har sovet halve natta sammen med meg og Lillian. Men det er greit, jeg liker å skjemme han bort litt :)

Han er den siste babyen min. Han kommer alltid til å være babyen min. Han er prikken over i'en på familien vår. Clutch gjorde familien vår komplett.

Så mye mer enn bare en hund. Vakker skapning. I LOVE YOU, Clutchegutt <3


  8 kommentarer

Postet av: Linn
Hihi vet hvordan du har det med miste babyen:) Min katt er min baby. Og han er lik din når det gjelder rare matvaner;) hehe. Aner ikke hva jeg skulle gjort uten min elskede katt. Dyrene er ikke bare dyr, de er verdige familiemedlemmer som betyr så ufattelig mye. Mer enn man aner...:)

Ser ut som Clutch koser seg foran peisen:) hehe.
24.10.2012, 20:58
Postet av: Maria
Hei Kristina! Ville bare fortelle deg at du er i tankene mine for tida. Du er sterk! Godt med familie, venner og dyr som kan støtte i vanskelige tider. Clutch er herlig ;) Klem fra sørnorge :)
24.10.2012, 22:09
Postet av: Randi
Den som sier at kjærlighet ikke kan kjøpes for penger har aldri kjøpt seg hund:)
24.10.2012, 22:29
Postet av: Bente
God natt søte du ! Du erså flink til å se gleder i alt :-) Klem !
24.10.2012, 22:44
Postet av: Christin
Clutch, det var en artig sak. De er jo så gode når de ligger i senga og lukter varmt. Også er de babyer for bestandig. Her er vi ikke så flinke som deg, for vi har en strihåret dachs, Buster, som sover i senga hver natt. Virkelig bortskjemt. Også har vi 5 (ja, fem) pusekatter hvor hvertfall 3 av dem er i senga om natten. Så her er det trangt om saligheta. Det ser så koselig ut hos dere. Ønsker deg en stille og rolig natt. Varme tanker til store og små herfra. :)
24.10.2012, 23:25
Postet av:
Hei, og for en søt hund! Er det en Jack Russel? Har hatt hunder i mange år selv, flatcoated retrievere, en springer spaniel og nå en golden retriver. Den siste er en stor hanhund - men jeg kaller ham lillegutt og baby! Han er så snill og god, leken. Godt at du koser deg med hunden din også. Håper du får bare gode dager framover. marit
25.10.2012, 13:14
Postet av: Rebecca
Dårlig dag idag? Blir som her om dagen når du ikke skrev noe. Tror og håper du bare har hatt en fullpakket dag :)

Har ikke kommentert her før, men har fulgt deg en stund og synes du er ei flott jente. Du er sikkert lei av å høre at du er så sterk, men du får hør e det enda en gang. Sterk er du! Lykke til videre og håper ting går bra selv om du ikke har skrevet idag :)
25.10.2012, 22:26
Postet av: Bente
Kjære Kristina ,håper alt er bra med dere? Ville bare ønske deg lykke til med morgendagen! Ikke glem at du er hverdagshelten :-) Godnatt og klem fra meg!
25.10.2012, 22:32

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits