Mamma Kristina - Kontroll på liten og stor.

Kontroll på liten og stor.

Julian Johannes er 9mnd allerede. Tenk på det?! NI mnd. Hallo?! Jeg fikk høre barnegråten hans for første gang, som om det var i går. Den stoppknappen må snart dukke opp her - tiden her går alvorlig fort. Mine små håpefulle begynner å bli så store.

Julian Johannes veier nå *trommevirvel* 11.905g og strekker seg 74,7 cm ut i lufta. Store, fine gutten min!
Bare skryt å få høre denne gangen også, han utvikler seg perfekt i forhold til selv seg - ingenting som er bedre enn det :) FEM tenner har han også fått.

Lillian Nathalie, som var hele TRE år og EN mnd på søndagen, veier nå *trommevirvel* 17,4kg og strekker seg 98,5cm i en stor verden. Store, fine jenta mi!
Hun får også bare skryt av helsesøster.
Så jeg ligger med et mammahjerte av gull! Som vanlig.

Gleden oppå det hele med at jeg har friske og raske barn må være oslo anrokken. Endelig skal mine to håpefulle få en hver fra bestemoren sin. Garn med perfekte farger og knapper er bestilt. Tror mora gleder seg mest - sammen med skappelgensren så kan vinteren komme oss fint i vente :) Tror dog Lillian også må få seg skappelgenseren ;) MammaSilje ga meg smaken på skappeljakke også, så fare for strikkebestillinger på de som melder seg her, heheh


Vi er så heldige vi, som har så mye fint og fantastisk rundt oss av både familie og venner. Tante. <3

HVERDAGSLYKKE <3 <3
Du finner alltid noe å smile for her i livet - jeg priser meg lykkelig over at jeg har så mangt!


  6 kommentarer

Postet av: Christin
Så godt å "høre" fra deg selv om dagen din startet vanskelig. Håper du får en bedre dag i morgen og at de to englene dine lar deg få en myk start på dagen. Natta her fra nord, i vind og blest så huset rister. :)
24.10.2012, 03:11
Postet av: Bente
kjære gode du <3 Var også litt bekymret for deg igår, innom deg på bloggen flere ganger i løpet av dagen. Ble så glad da jeg leste innlegg fra deg nå. Så fint å høre at så mange pusler om dere og gjør dagene gode for deg og barna :-) Ta godt vare på deg selv og lytt til kroppen din, selv om jeg av erfaring vet at det ikke er lett. Du er så flink å ta vare på og nyte de små hverdagsgledene, det er de det er flest av . Håper resten av dagen blir god for dere alle :-) God klem til deg og de skjønne barna dine <3
24.10.2012, 10:59
Postet av: Hilde
Jeg synes du er veldig flink til å finne fram hverdagslykken. Her har mange mye å lære av deg!

Ønsker deg alt godt i fremtiden!
24.10.2012, 11:28
Postet av: thile
Du er så fin, klok og jeg lærer så mye av deg hver dag ♥

Dine bilder, og små nydelige barna dine,gjør meg så varm og glad. Du er rik du, fine mamma ♥

Håper dagene blir bedre for deg og dine!

Klem ♥
24.10.2012, 14:41
Postet av: Hilde 2
Du er en fantastisk mamma og for noen skjønne barn du har. Du lærer oss andre mødre masse skal du vite. Det er hverdagslykken som er det viktige her i verden og det trenger ikke å være de store sakene. Ikke noe er mer deilig enn når barnet sovner opp en, skjønner godt at du føler lykke i et slikt øyeblikk :-) Du er heldig som har så mange gode hjelpere og så godt at du har fått en hjemmehjelp, det må være gull verdt. Lykke til videre og håp om bedre dager når helsen angår.
24.10.2012, 18:07
Postet av: Lite hi
<3 Jeg er så glad for at du har så mange gode mennesker rundt deg som gjør hverdagen lettere. Og du, du er så imponerende! :) Er enig med Hilde 2, at du lærer oss mødre uendelig mye! Håper du våkner uten smerter i morgen. God bedring!
25.10.2012, 13:55
URL: http://litehi.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits