Mamma Kristina - Livstegn til deg :)

Livstegn til deg :)

Så koselig å logge inn på bloggen å se at dere blir bekymret for meg, siden jeg ikke har skrevet noe i dag.

Jeg våknet på smertetopp i dag og brukte FEM timer på å komme meg ned igjen. Så i dag har jeg tatt veldig mye smertestillende og vært veldig i min egen verden pga smertene.
Jeg har hatt kreftsykepleier her i dag og det gjør meg veldig godt å snakke med henne. Hjemmehjelp fikk jeg også - første gangen og jeg er kjempe fornøyd. Leiligheten ble vasket og shinet - og den så urørt ut. Akkurat sånn jeg vil ha det :)

Barna har vært ute på trilletur, Lillian har vært med oldemoren sin på tur og vi har hatt besøk av Malin og Eddie. Tante lagde god middag og hun skjemmer oss godt bort her altså.
I dag har tante senket sengen til Julian - veldig vemodig for mamsen at 74 nå begynner å bli for smått og at sengen må ned. Han ligger rolig hele natta, men han reiser seg nesten opp i sittestilling selv nå så da kan jo alt skje. Safe, than sorry, sier jeg bare :) Han har også lært seg å klappe, han er så søøt når han sitter der og klapper for harde livet.

Ikveld er Bentebetis her. Hun skal overnatta. Herlig med jentekveld.
Så dagen har i seg selv vært smertefull, men likevel fin og avslappende. Det viktigste er at barna koser seg om dagene, det å observere gleden dems er det viktigste for meg, når jeg ikke klarer å gi dem alt jeg vil per dags dato :) Hjerteglede, vettu. De er jo det viktigste jeg eier og har.
Lillian sovnet i mammasfang på ettermiddagen, dere kan tro jeg koste meg. Ikke ofte hun har tid til mamsenkos, så alt nytes til det fulleste.

Tusen takk for omtanken, Christin - veldig koselig å få slike kommentarer. Det setter jeg utrolig stor pris på! :)

God natt.


  1 kommentarer

Postet av: Ragnhild
Hei :) ikke rart du er stolt av de to små undrende dine. Du er heldig ! Og ikke misnt er barna heldig som har en mor som oser ekte, nær og grenseløs morskjærlighet. Stå på Kristina ! god natt )
24.10.2012, 01:11

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits