Mamma Kristina - Litt bedre.

Litt bedre.

Formen er ikke helt der i dag. Så i dag gjør jeg ingenting annet enn å ligge langflat i god stolen. Barna er med tante å koser seg. De har vært hjemme her også, så litt har jeg fått truffet dem. Men viktig å slappe av når kroppen trenger det.

Har snakka med lege i dag, så forhåpentligvis forsvinner vondtene mine asap. Jeg følte meg dratt tilbake til den uka før jeg ble innlagt, jeg følte verden raste. Det var veldig godt å våkne opp i dag å føle seg litt bedre, verste som er er jo å føle seg syk. Hvorfor jeg har så mye vondt tror både legen og jeg kommer av forstoppelse. Det kan gi veldig med smerter i både rygg og mage, så forhåpentligvis blir det bedre når ting begynner å fungere normalt igjen.

Jeg fikk spørsmål angående Lillian - hva hun vet og hva jeg forklarer. Egentlig et godt spørsmål. Lillian har alltid fått tatt del i alt rundt sykdommen. Hun får bli med på sykehuset, være med inn til legen, se hva de gjør og hvor jeg er. Vi skjuler ingenting for henne. Hun vet mamma er syk og trenger medisiner. Hun vet jeg ikke har pupper og vet jeg har sår. Hjemmesykepleien er jo her hver dag, og hun vet det er pga sårene mine. Hun har ikke spurt noe om selve sykdommen, så så langt har vi bare sagt syk. Hva vi skal si den dagen hun spør, tror jeg vi må ta den dagen. Hun takler fint at jeg er syk og viser mye forståelse de dagene jeg trenger ekstra hvile. Hun får alltid ta del i ting som skjer med meg, så lenge hun vil det selv. Hvor mye hun vet/forstår er jeg ikke sikker på, men flink er det ingen tvil om at hun er :)

Så fikk jeg spørsmål om behandling : Jeg går ikke på noen behandling nå. Jeg skal inn på sykehuset på fredagen og da får jeg vite hva legen min tenker videre. Jeg regner med jeg skal begynne på igjen med cellegift og herceptin, men vet som sagt ingenting enda :)


  4 kommentarer

Postet av:
Snuppeluppa mi! Gla i dæ <3 <3 <3
22.10.2012, 17:49
Postet av: Bente
Kjære gode du! Må si du blir hardt prøvet :-( Så gdt et bilde med barna sovende ved siden av deg <3 Enda en ting : Glem alt av dårlig samvittighet ! ! Jeg tror nok din skjønne familie forstår din skuffelse redsel og frustrasjon? Alle kan jo prøve å sette seg inn i din situasjon, tror mange ville fått problemer med å takle det bedre enn du gjør. Godt å høre at formen er stigende igjen , du er en "figther" :-) God klem og takk for at du orker å dele med oss .
22.10.2012, 18:09
Postet av: thile
Kjære, nydelige Kristina ♥

Figther!

Du er ett av mine forbilder - holderomdegklem.

Klemmer!
22.10.2012, 19:05
Postet av: Linn
Hei igjen Kristina:) Det var jeg som stilte deg spm om hva du hadde fortalt til minstejenta:D Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal si til barn altså:) De skjønner så mye, samtidig som det er så mye de ikke forstår:) Flott at dere har inkludert henne i legebesøk osv, selv om det sikkert er flere ting hun ikke får vite om: ) Men siden du er på sykehuset med jevne mellomrom er det nok godt for henne å vite hva som skjer. At hun har vært på besøk, sett rommet ditt, sengen din, ledninger du har vært koblet til (iv sett)osv. Ting blir gjerne litt mindre farlige for barn, når de får se det selv:)

Jeg jobber selv som sykepleier på en avdeling med kreftpasienter. Dette er en avdeling hvor vi også har endel barn som pårørende, da mor eller far er syke.) Den forklaringen jeg vet mange foreldre har brukt til små barn (slik som Lillian) er at "pappa har en kul som må vekk", derfor har pappa ett sår på hodet. Barn er jo ofte nysgjerrige (av natur), men nøyer seg ofte med korte enkle forklaringer:)

Flott svar Kristina:) Du er en flott ung mor for barna dine, en flott kone for din mann. Og du er en inspirasjon for leserne dine, og for meg som sykepleier. Jeg jobber bl.a med tumor cerebri pasienter Kristina, så bloggen din er en stor inspirasjon og tankevekker for meg som sykepleier.

Klem fra meg i mørket. Jeg får vel finne køyen, å gjøre meg klar for en ny dag med de flotte pasientene mine :) God natt til deg og dine:)
23.10.2012, 00:10

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits