Mamma Kristina - Shit.

Shit.

Fuck off. Seriøst?! Idag?! Av alle ting. Formen var så fin. Humøret var på topp. Jeg gledet meg på bursdagsfeiring. Formen holdt seg for en periode, men så raste den ned. Før jeg visste ordet av det var jeg så dårlig at jeg visste hverken opp eller ned på meg selv.

Endte med at vi reiste hjem. Jeg rett i seng. Så her har jeg ligget siden i halv fem tiden og vridd meg i syk hodepine. Klokka 21 tok jeg medisinene mine for natta og ibux - nå, fem timer senere, er hodepinen borte og formen stigende. Midt på natta av alle ting. Eneste grunnen til at jeg er våken er Julian - han ville jabbe litt, holdt på en liten time nå. Søtingen. Han har fått kommet over i senga med mamsen og storesøster han også, en sjelden gang er det lov :) Greit mannen er borte, for han hadde ikke hatt sengplass, heheh!

Men denne dagen skulle jo ikke bli sånn :( Midt i nattens timer har jeg sendt unnskyldninger på sms til familien min. Jeg føler jeg var direkte ufin mot de. Ufordragelig. Det fortjener dem ikke, selvom formen min er dårlig. Så her ligger jeg, med verdens dårligeste samvittighet og håper virkelig jeg føler meg verre enn det jeg egentlig var .. Unnskyld nok en gang - jeg er så glade og takknenmlige for alt dere gjør for meg :)

Jeg vet hvertfall med hånden på hjerte at jeg må ROE meg enda mer ned. Jeg presser kroppen altfor mye. Det er det nå slutt på. Jeg vil nyte dagene og være tilstede: ikke sove pga for mye pressing. Alt kan fordeles og gjøres i mitt tempo.

Takk gud for at tante var her i går og at hu sover her i natt. Hadde ikke klart meg uten henne, akkurat nå.
Jeg har fått tildelt verdens beste familie på alle kanter - akkurat nå føler jeg de har fått den værste av de værste selv. Takknemlighet og kjærlighet skal de hvertfall få vite at jeg har ovenfor dem!

Kanskje prøve å nyte resten av natten, siden vi alle svever nærmest på rosaskyer ;)

Edit : Ja, jeg går på kortison. Matlyst ifra helvette. Kommer til å trille om dette fortsetter. Jeg har medrol også, men går ikke på det fast. Tar apiprhan(?) etterbehov :)


  10 kommentarer

Postet av: celina
SOm jeg sa, det kan ikke hjelpe deg å tenke slik. Jeg er sikker på at alt familien din ønsker er at du skal ivareta deg selv. Du tenker mere over det en de gjør det er jeg overbevist om dette er ingenting du har valgt, å du kan ikke alltid klare å smile og være i topp form, dem vet nok helt sikkert at du elsker dem, å det er ingenting som heter at du er den verste familien de kunne fått- cheer up - du er fantastisk- du får bare ikke lov å tenke slik om deg selv. du har lov å ha det kjipt, du har jo fortalt dem hva det dreide seg om. Bruk energien din på å ta vare på deg selv, ikke til å føle slikt - det har du ingen grunn til <3

God bedring, kos deg med dine søte små, natteklem.
22.10.2012, 02:53
Postet av: Malin
Håper formen blir bedre idag, nyt dagen med Lillian og Julian <3
22.10.2012, 09:27
Postet av: Mette
Kjære deg, vennen min ! Du kan ikkje tenke sånn som det der i det heletatt. Familien skjønner deg så godt, og du har for all del ingen grunn til å ha dårlig samvittighet <3 <3 Ikkje ødelegg deg sjøl med å tenke sånn <3 <3

Sengekos med de små er alltid godt :) Herlig bilde :D

God Bedring nydelige du !

Klem
22.10.2012, 10:08
URL: http://viibakken12.blogspot.com
Postet av: else
Tror ikke du skal behøve og unnskylde deg over for noen,du er ikke ufin eller ufordragelig.Det er helt naturlig at en som er syk noen ganger viser mindre gode sider av seg selv,det har sikkert familien din forståelse for..

Håper du får en god dag Kristina:-)

Stor klem
22.10.2012, 10:10
Postet av: Linn
Heldigvis er familie familie, de er med i oppturer og nedturer. De forsto garrantert hvorfor du var så "ufin". De er like glade i deg fordet:)

Du Kristina, kan jeg spørre deg om noe. Jeg har fulgt bloggen dun en stund, men tror ikke du har skrevet noe om dette. Hva hva har du fortalt Lillian i forhold til sykdommen din? Hun ser at du er dårlig, men hva har du sagt at det skyldes? Minstemann skjønner ingenting ennå, så den er grei. Men Lillian er i en alder hvor hun forstår svært mye (mer enn man tror)...

Håper mandagen blir en god dag:D
22.10.2012, 10:20
Postet av: thile
De tankene må du ikke tenke, du syter ikke og jeg tror alle forstår hvorfor du ikke har det så bra, hele tiden. Fineste vennen min ♥ GID ♥

For ett herlig bilde av dere tre!

Varm klem, håper formen er bedre.
22.10.2012, 14:20
Postet av: Marthe
Kjære Kristina! Familie er heldigvis familie, og de kjenner deg og situasjonen, og derfor må de tåle mer. Sånn er det, så den dårlige samvittigheten kan du bare legge til side :) Herlig bilde av deg og gullene!:) Håper formen er bedre idag, ta det med ro og nyt barna. Jeg lurer på en ting; er du ferdig med behandling nå? Eller får du fortsatt litt cellegift? Skal du på ny MR evt snart? Ønsker deg en fin mandag! Klem
22.10.2012, 14:20
Postet av: Eivor Mirjam
Tankene forderver alt. Alt det onde starter i tankene! Du vet at du oppførte deg dårlig, du har sagt unnskyld og du er lei deg. SÅÅÅ ferdig med det og blad om til neste side! Du har til og med skriftet til hele Norge.

Klem fra Eivor Mirjam
22.10.2012, 14:52
Postet av:
Jeg glemte å si SKJØNNINGER!
22.10.2012, 15:57
Postet av: Lite hi
Åh, nei! Jeg håper formen kommer seg fort igjen <3 Syns ikke du skal ha dårlig samvittighet - det er jo ikke din feil at formen er dårlig og at du er syk. Høres veldig koselig ut å sove sammen med barna <3 Stor klem
22.10.2012, 22:50
URL: http://litehi.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits