Mamma Kristina - Peanøttsmør og o'boy.

Peanøttsmør og o'boy.

Barndomsminner. Jeg elsker de små barndomsminnene som dukker opp og gir meg god stemning. Spesielt på en søndagsmorgen. Jeg koser meg med frokosten, mens barna leker seg rundt meg, enda i pysjen men gode og mette. Clutch er også med på leken. Vi har tent lys i leiligheten og dempet lyset. Vi NYTER livet.

I går kveld hadde jeg det helt awesome. Helt alene. For første gang siden jeg ble sykere, følte jeg meg faktisk ikke syk. Jeg hadde litt vondt, men ingenting som ikke kunne glemmes. Synet var bra. Hodet var bra. Balansen var bra. Ordene var bra. Ja. Alt var bra. Jeg følte meg som Kristina igjen, og det var SÅ deilig. Jeg snakket flere timer i telefonen, bare fordi jeg hadde lyst. La meg ikke før i to tiden og jeg har sovet som en drøm. De tre siste nettene har jeg vært lysvåken midt på natta, sånn 04ish. Men ikke i natt. Clutch lå hos meg til klokka halv fem, eneste jeg har vært våken før barna våkna litt over 07. Ikke er jeg noe særlig trøtt heller, om jeg så blir så er det verdt det. Jeg hadde så godt av den kvelden og formen i går kveld. Jeg svever litt psykisk på en måte.

Jeg trenger det nå. Å føle meg fri psykisk. Det har vært noen tunge dager psykisk, det hjalp ikke stort når håret begynte å falle igjen i går. Jeg var ikke forbredt. Men nå er det greit igjen, det er jo bare hår. Og jeg ser smashing ut med lue ;)
Jeg trengte en utblåsning. Mannen ringte tilfeldigvis veldig dårlig og fikk hele bomba. Skal sies vi snakka i over 1,5t og at 15min var fruen sur. Han tar i mot alt den mannen der. Rart jeg elsker han?! Brøle, gråte og le om hverandre, uten at jeg må forklare. Han forstår og han er der. Jeg klarer meg ikke uten. Han er den rette. Jeg har aldri vært mer sikker! Vi har det så bra i forholdet også nå, vi kommuniserer på et høyere plan og vi møtes på halvveien. Lite uenigheter og mye positivt. Kunne ikke hendt oss på et bedre tidspunkt. Takknemlighet.

HVERDAGSGLEDER. Seriøst. Jeg får ikke sagt det nok.

I dag skal dongribuksa og den freshe ny genseren min på kropp. Julian skal ha ny dongri med tøft tilbehør og Lillian skal ha kjoooole. Vi skal nemlig feire en forsinket 3årsdag til verdens nydeligste jente - 1mnd på dagen etter hun fylte år. Pga innleggelse ble bursdagen hennes utsatt, men heller litt for seint enn ikke i det hele tatt :)

Magen jobber fortsatt i mot meg. Så idag måtte jeg ty til en shot. Medisinene gir meg en matlyst i fra helvette. Jeg har lyst på mat konstant hele tiden. Alt i fra peanøttsmør til makrell i tomat. Jeg prøver å spise ofte men lite nå da, og det funker greit. Men mageknipen er der.. Nå er det jo også full stopp så kanskje ikke så rart det blir vondt. Morfin stopper opp - antibiotika løser opp. Da var det vinn vinn. Nå er jeg ferdig med antibiotika og da ble det ikke vinn vinn lengere. Samtidig føler jeg meg små lammet i underlivet når jeg tisser. Generellt små lammet fra livet og ned. Føler meg kald i huden og alt for dårlig blodsirkulasjon. Ikke for det, jeg er ikke akkurat den mest aktive for tiden heller da. Så sikkert mye som kan spille inn her.

Åh. Jeg håper jeg får flere slike kvelder som i går. At det blir oftere gode kvelder enn dårlige. Det er jo så deilig å føle på livet. Gledene. Øyeblikkene. Jeg priser meg lykkelig over alt det magiske jeg får oppleve. Jeg kunne skrevet en bok om hverdagsgleder, det er SÅ mye.

Ønsker dere en fabelaktig søndag. Jeg har på feelingen at dagen vår blir insane herlig! :)

Ungdomsskolen, y0


  6 kommentarer

Postet av: ¤Malene - Mamma til Milio Andreas¤
Du er super du! Riktig god søndag til deg, skjønneste:) Stor klem
21.10.2012, 09:23
URL: http://mmf89.blogg.no
Postet av: Karina
Jeg har aldri sett noen som ser så smashing og kul ut med lue :) Kos dere med bursdagsfest! :)
21.10.2012, 10:48
Postet av: Bente
Kjære Kristina ,vet du jeg tror at vi alle har mye å lære av deg. Vi må ta vare på bverdagsgledene, det er de det er flest av :-):-):-) Du imponerer meg , jeg er stum av beundring over hvordan du takler lstuasjonen du har kommmet opp i ! Ønsker deg og barna en fortsatt fin dag <3 Klem fra meg .
21.10.2012, 11:07
Postet av: thile
Jeg blir så glad når jeg leser...du er så fantastisk, skriv en bok da:-)

Ha en koselig 3 - års feiring, til din lille prinsesse, en måned på dagen etter bursta ♥

God søndagsklem.
21.10.2012, 13:47
Postet av: Tove
Har sagt der før...sier det igjen..du er MAGISK <3
21.10.2012, 16:00
Postet av: Hanne
Kos dere med 3 årsdag:) Går du på kortison? Medrol kanskje? Jeg eter som en gal når jeg tar de:))) Jeg tror jeg kommer til å bli den eneste småfeite kreftpasienten:)

Fin kveld til deg;)
21.10.2012, 20:38

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits