Mamma Kristina - 'Du har stor rumpe'

'Du har stor rumpe'

Jo takk, lille venn - for en koselig start på dagen, hehe. Jeg vil påstå stumpen på din mor er akkurat passe stor for kroppen hennes. Små barneord. Så magisk.

Rolig start på dagen. Vi fyrer i peisen. Drikker en kopp kakao med krem, til frokosten. Et glass biola også - så godt for magen ;) Julian er god og mett. Lillian har forhandlet seg til å spise en brødskive med skinke og agurk, for så å få litt coco pops til dessert - jammen slukte hun brødskiven, liker hvis det fortsetter sånn, for hun er litt småspist av seg.

Ute har det vært, mulig det er enda også, minusgrader. Det gir meg en deilig følelse. Det finnes ikke noe mer behagelig enn peiskos med kakao og krem på en lørdagsmorgen. Spesielt ikke når både mor og barn er uthvilte og glade. Hverdagsglede.


  4 kommentarer

Postet av: Kine
Fin blogg :)

Håper at du kunne legge igjen en liten kommentar på bloggen min, det hadde vært koselig :) Akkuratt nå er det også en konkurranse på bloggen som du kan være med på :)
20.10.2012, 09:02
URL: http://athome.blogg.no
Postet av: Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!)
Haha, awwhh, man må jo bare elske de barna <3

♥ Lizbethosnes.com - Hverdag, mote, spiseforstyrrelser, angst - og alt imellom.
20.10.2012, 10:58
URL: http://lizbethosnes.com
Postet av: fra en annen mamma :)
Hei! Jeg har nå i et halvt års tid svinget innom bloggen din. Hver gang blir jeg like full av beundring og stolthet over at det finnes sånne mammaer som deg. Så hengiven, full av kjærlighet å full av livsglede..selv om jeg er ukjent står jeg, med mange andre, ved deres side. Jeg setter pris på det du deler med oss, setter livet i fokus å lærer hvertfall meg, en lekse om å verdsette livets små mirakler. Ha en god helg!

Klem fra en familie på 5
20.10.2012, 11:30
Postet av: celina
ha ha - det husker jeg at nevøen min sa til meg da han var liten, Å så spurte han om jeg hadde baby i magen :P

kanke anna en å le. :) Men- rumpen min var kanske stor i forhold til hans fem år gamle stump. hi hi .

Lillian er så søt. Fint at dere koser dere vennen - det fortjener dere.

Klem
20.10.2012, 20:44

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits