Mamma Kristina - Mamma, Julian & Lillian tid.

Mamma, Julian & Lillian tid.

Stupte til sengs tidlig. Jeg var så trøtt at jeg sovnet med Clutch i senga og våknet i vill panikk i fire tiden i natt. Det var ikke særlig gøy. Men jeg har sovet ekstremt godt og følte meg veeeldig opplagt i dag tidlig.

Dog startet Julian dagen 06ish og vekte storesøster, før han valgte å sove til 08ish. Lillian koste seg med barnetv og var veldig tålmodig i dag så starten på dagen var veldig behagelig. Vi tok oss god tid til det meste og stresset ikke et sekund med noe.

Vi har hatt en skikkelig kosedag. Eirin og Joakim har tilbringt dagen med oss og vi har storkost oss. Små som store.

Jeg lagde kylling med ris og rømme til middag. Første middagsmåltidet jeg har laget siden hjemkomst. Så her er det fortsatt fremgang.

Jeg fikk en periode der formen var alt annet enn bra. Synet ble dårlig, mistet sidesynet og følte virkelig at det var pyton å være meg. Heldigvis var det ikke lenge det varte og det er heller ikke første gangen jeg opplever det, så jeg vet det går over. Det er bare så jævli mens det først pågår. Heldigvis var jeg ikke alene når det skjedde. Etterpå er formen som før og det er som om det aldri har hendt.

Nå venter vi på besøk fra Hege :) Om ikke så altfor lenge er det natta på de småtrolla mine. Lillian er rimelig sliten, for hun vil helst sitte i fanget hele tiden. Hun har fått en periode hvor hun ofte vil sitte å fanget og kose - det er ikke meg i mot, for å si det sånn :D All kos fra henne nå er gull verdt, for hun er en veldig travel og bestemt dame ;)

Ellers kan jeg jo også meddele at Lillian TISSA på do i dag. Hun var SÅ stolt. Dere aner ikke. Når hun innså at hun faktisk tissa så lyste hele jenta opp.
Endelig!! Kanskje doskrekken er over og forbi? Jeg håper det. Vi skal i hvertfall fortsette å prøve, for hun kan hvis hun vil.

Jeg er så insane stolt. Dere aner ikke. Jeg sprenges av stolthet over jenta mi. Mihi.

FIN fredag. Ja.


  6 kommentarer

Postet av: sisselsreise
Elsker uttrykket barn får når de kjenner mestring :)
19.10.2012, 18:15
URL: http://sisselsreise.blogg.no
Postet av: else
Fint og lese at du har gode dager og koser deg sammen med de søte barna dine:-)

Ser Clutch også liker seg sammen med barna,kos for alle med voffe i huset ja:-)

Ha en fin kveld:-))
19.10.2012, 19:00
Postet av: Eivor Mirjam
Det ser ut som dere har det riktig så koselig. Mors kjærligheten din merkes laaaaaaaaaang vei!! Skjønne,skjønne og gode små!!!! Lurer på om det bor en skuespiller i din datter. Hun ser jo så levende og søt ut!

Glad for at du fikk sove godt i natt!

Ønsker deg den fiiiiineste helg!

EIA
19.10.2012, 19:19
Postet av: Bente
Kjære Kristina ! Fine bilder av barna dine. Skjønner godt at dere koser dere sammen :-) Flinke storejenta di, hun har all grunn til å være stolt av seg selv. Så godt å høre at dine dager er gode godt å kjenne at man stort sett greier seg selv. Glad mamma gir glade barn <3 Du har bøttevis av pågangsmot :-):-):-):-) Klem fra meg.
20.10.2012, 00:05
Postet av: thile
Herlige bilder, av dine små solstråler!

Jeg forstår så godt du er stolt, nydelige mamma Kristina ♥

Du er så fin og full av sjarme, og jeg er så glad i deg. God, varm klem, fra meg ♥
20.10.2012, 13:26
Postet av: celina
de er jo bare så sjønne disse to små barna dine asså :) Du har virkelig ingredienser for den vakreste magi inni deg ja! :-) De er jo litt av noen vidunder - slik som du selv.

hurra for lillian så flink hun er :):)

Ha en fortsatt hyggelig, og rolig høst :) Ser ut som dere ikke bare koser dere i peis varme, men i store mengder hjertevarme - og det er jo det beste som finnes! :)
20.10.2012, 20:46

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits