Mamma Kristina - Fremgang.

Fremgang.

I natt ble det seint. Jeg gikk litt ned i kjelleren og ble sittende der. Altså, ikke bokstavelig, men psykisk. Jeg presset meg over medisinene og ble lys våken. Ble sittende å tenke, gruble og spekulere. Det er mange tanker som oppstår hvis man bare slipper det løst. Men selvom jeg følte jeg datt litt ned så var det på en god måte denne gangen. Jeg klarte det uten å bli helt ødelagt, det gjorde godt. Samtidig som jeg følte lettelse. Mestring.

Det er fremgang både psykisk og fysisk. Det er så godt. Å føle at man blir bedre. Jeg står opp samtidig med barna og i dag luftet jeg også Clutch. Jeg har hatt en dag hvor jeg ønsket ro. Jeg har krevd ro. Svigerfar har nå reist hjem igjen og jeg har ønsket å få være alene. I morgen tidlig skal jeg prøve meg med alt ansvaret alene og jeg tror det går over all forventning. Jeg gleder meg. Jeg trenger dette.

Å tilbringe kvelden alene med Clutch kjenner jeg gjør veldig godt nå. Jeg skal legge meg tidlig og jeg skal bare slappe av. Spare krefter og komme meg litt ovenpå igjen. Nå skal jeg se MEG selv og lytte til hva min kropp trenger.

Jeg har vært ute i dag. Vi gikk en liten tur bortover veien her. Når jeg hadde vognen å stø meg til så gikk det overraskende bra. Ingen støtteskritt, det var godt det. Første trilletur siden innleggelse. Det lengste jeg har gått så langt etter jeg ble dårligere og det føltes godt. Både for kroppen og psyken. Igjen : mestring. Det er fremgang.

FREMGANG


  7 kommentarer

Postet av: Elise Marie
Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥
18.10.2012, 19:40
URL: http://eliserener.blogg.no
Postet av: Eivor Mirjam
Heldige barna dine som har så herlig en mamma!! Ikke rart de er skjønne!!

Anbefaler deg en god bok + varme flaske i senga. ( jeg bruker varme flaske hele året jeg!)

ALT GODT og en RIKTIG, RIKTIG god natt søvn!

Klem fra Eivor Mirjam
18.10.2012, 20:07
Postet av: Mamma Kristina
Eivor Mirjam: Takk for det :)
Jeg har aldri vært et lese menneske, og hvertfall ikke nå som synet i seg selv er en utfordring - men du minnet meg på risposen min så den skal jeg varme opp når jeg legger meg :)
18.10.2012, 20:50
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Bente
Kjære Kristina ! Beundrer din reflekterte tankegang. Sikkert mange tunge tanker, men du tør å dukke ned i de selvom det sikkert er tøft. Barna dine har en mamma de kan være stolte av :-) Godt at formen er stigende, detl lover bra. Nyt de gode stundene, det er de som bærer oss videre. God klem fra meg. Håper natta blir god :-)
18.10.2012, 21:45
Postet av: Celina
å så fint å høre, min venn. Fint å se at det er fremgang, Et skritt frem, er et hakk i riktig retning - og det liker man. Fint å se at du er god på å lytte til kroppen din, Det er viktig. :-) Det er jo tross alt sjelens hus. Viktig å ta vare på.

Håper at kvelden ble like god, og at du får en god natts søvn idag. Heier på deg !!!!

Klem
18.10.2012, 21:55
Postet av: Astrid Turlid
Stå på håper det går bra med deg,klem
19.10.2012, 11:18
Postet av: Lite hi
Dette var utrolig godt å høre! :)
19.10.2012, 23:51
URL: http://litehi.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits