Mamma Kristina - Rolig dag.

Rolig dag.

God morgen, Norge.

Sovet godt? Jo, takk som spør, natten har vært dårlig. Tenner er ikke lett for en liten baby. Jeg la meg halv elleve i går og slokna asap. Jeg var helt gåen. Klarte ingenting. Føler meg dog mer opplagt idag enn i går, men jeg frykter jeg kanskje får en tøff periode i løpet av dagen med trøtthet. Jeg har hatt det i det siste. På en så rar måte. Jeg får ikke sove, men er likevel i et koma uten like. Skikkelig ekkelt.

Nå har vi tent opp i peisen, jeg har hoppet inn i de nye kari traa klærne mine (de ble bestilt søndagskveld og kom i går - snakk om service), spist en deilig frokost og kosa meg med en god kopp kakao. Skikkelig deilig start på dagen med andre ord. Nesten så jeg vil gjøre det til fast vane - for dagen blir jo så utrolig mye bedre når starten er rolig og bedagelig.

I dag blir det en rolig dag. Uten tvil. Jeg tror jeg skal kle på barna de nye klærne de har fått og ta litt søskenbilder. Det hadde vært koselig å oppdatert bildene litt nå :)

Jeg har forresten blitt et matvrak uten like. Jeg har ikke drukket cola på flere dager nå, og det ender med at jeg konstant må spise på noe. Føler meg konstant sulten. Så denne magen her blir jeg ikke klok på. Står i fare for at de kiloene jeg har tatt av meg fort kommer tilbake hvis jeg fortsetter i dette tempoet med spisingen. Heheh!


  3 kommentarer

Postet av:
O BOY!! Det var kremen sin det!!!

Ønsker en fantastisk jente en skjønn, skjønn dag!
17.10.2012, 10:17
Postet av: Eli
Hei Kristina.

Ja, det må jeg si er service å få bestillingen etter to dager! Det ser/høres så koselig ut med fyr i peisen, hærlige unger, kakao og nye klær. Godt at du tar det rolig og nyter <3 Forresten, den trøttheten din kan kanskje komme av strålinga? Sønnen min var iallefall veldig trøtt og slapp da han ble strålt i hodet.

Ønsker dere en flott dag! Stor klem fra Eli.
17.10.2012, 11:48
Postet av:
Kjære Kristina

Nå har jeg også drukket en kopp kakao. Ble fristet skjønner du! Når min mann var alvorlig kreft syk for ni år siden, så pleide folk å si at jeg var så sterk, men jeg var ikke det. Jeg hadde ikke noe valg, jeg måtte ta vare på min mann og våre to små barn. Styrken kom ikke fra meg selv. Når folk sa at jeg var sterk, så kunne jeg faktisk bli litt lei meg. ( selv om alle mente å trøste) Jeg var redd, liten og sårbar, men kunne ikke bruke kreftene mine på de følelsene. Varme tanker og bønner fra E M
17.10.2012, 15:47

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits