Mamma Kristina - En god dag.

En god dag.

Jeg har hatt en god dag. En bedre dag enn på lenge. Jeg tror det er pga at rutinene med barna begynner å komme seg nå, de begynner å bli mer vandt til de vanlige rutinene våre og det er så deilig. Julian har mye mindre vondt pga tennene og er derfor mer bedaglig å ha med å gjøre. Lillian begynner å bli vandt til at jeg faktisk er her og ikke drar tilbake til sykehuset. Hun sier ofte 'du må itj færra nei', så hun er tydelig redd for at jeg drar når hun sovner. Trygghet at hun våkner opp med meg hver morgen, tror jeg. Hun er så flink til å være så lita!

Clutch er endelig hjemme igjen. Gode babyen min. Deilig å ha han hjemme igjen, tror han er ganske enig ;)

I kveld har Bentebestis vært her. Vi kosa oss med kveldsmat og farmen. Jentesnakk, selvfølgelig. Det gjør så godt med slike kvelder. Daffeklær og kosehumør. Jeg har hvertfall spist mega masse mat idag, jeg triller snart.

Nå skal jeg snart legge meg, kjenner jeg er veldig trøtt og sliten nå - så senga skal bli alt annet enn vond å finne.


  1 kommentarer

Postet av: celina
Fint å høre at du har hatt en god dag - å deilig for deg å få tilbake clutch - Skjønner hun er glad for å ha deg hjemme :):) Hun er jo like glad i deg som du er i hun. :)klem
16.10.2012, 03:29

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits