Mamma Kristina - Rååååsa.

Rååååsa.

Jeg liker bare ting hvis de er rååååsaaa. Neida. Joda. Kanskje.
Litt rosa er jeg. Litt girly girly ;)

Kari Traa. Elsker settet mitt, som endelig passer perfekt etter vekttapet mitt. Jeg kan bo i det forever. Jeg ble sittende for morroskyld å søke på Kari Traa klær. Så fant jeg denne :

Så måtte jeg spørre mannen om jeg kunne få kjøpe meg det settet. Jeg tenkte han kom til å si nei, men jammen sa han ja. Jeg elsker å være bortskjemt. Jeg elsker at mannen min skjemmer meg bort, bare for å gjøre det. Mihii, så nå kommer det er nydelig Kari Traa sett i posten til MEG.

Fikk meg også denne herlige kosegenseren fra bestemor i dag. Den er deilig å ha på kroppen. Sammen med den fine nye stormberg jakka mi OG den nye awesome pysjen min. Selveste julaften på a Haugbjørg i dag ;)

Ja, dagen har vært ganske cool egentlig. Jeg har vært over vannet i hele dag. Mestret hverdagen og tatt livet med ro. Jeg blir så glad i meg når jeg føler dagene blir bedre :)
I natt skal jeg være alene. Men det tror jeg går bra. Tante kommer tilbake i morgen tidlig, og hvis det skjer noe så ringer jeg bare. Går så fint atte.

Nå skal jeg snart legge meg. La roen senke seg og føle på den 'selveste julaften' feelingen. Jeg er et heldig menneske, fordi jeg verdsetter det jeg HAR. Det er viktig det. God natt :)


  7 kommentarer

Postet av: Hertug
Kan du kjøp et sånn sett te me au?
14.10.2012, 23:35
Postet av: Mamma Kristina
Hertug: åss fæ hør mæ boss'n ;) kanskje hanj æ snill?
14.10.2012, 23:46
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Hertug
Kanskje æ e heldig:)
15.10.2012, 00:00
Postet av: Linn, Oslo
Tanten din høres helt fantastisk ut:) Godt å ha slike fantastiske menneesker i livet:) De som stiller opp når man trenger det :) Oooo, jeg like den rosa genseren jeg også, Kari traa har noen helt nydelige antrekk:) Kjøpte en jakke fra "henne" i fjor og er super fornøyd:) Nyt dagen videre:)
15.10.2012, 10:10
Postet av: Hedda
Hei Kristina,

hold fast på den gode følelsen. Jeg kjenner ikke deg- men blir like glad hver gang det kommer positive updates på bloggen din. Du er så sterk, det er fantastisk å få følge deg -å se at du reiser deg gang på gang. Jeg er imponert.Og innmari sinna på at ikke kreften kan la deg være i fred. Krysser fingre for hundrevis av gode dager- det fortjener du- og de flotte menneskene du har rundt deg! Dere er heldige som har hverandre.

Klem Hedda
15.10.2012, 14:53
Postet av: Lite hi
*Smiler* <3 Du er til stor inspirasjon, Kristina!
15.10.2012, 20:16
URL: http://litehi.blogg.no
Postet av: Bente
Kjære Kristina , så godt å høre at du føler du har hodet over vannet, da er dagene gode :-):-):-) Kari Traa har masse fint, skjønner godt du er forelska! Alltid morro med noe nytt, det slår aldri feil. Nyt de gode dagene og den fine høster vi har i Trøndelag fortiden! Nattaklemfra meg .
15.10.2012, 23:23

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits