Mamma Kristina - Nattevåken frue.

Nattevåken frue.

Oppdals fruen is in the house. Plutselig våken. Plutselig på sms chat med både mann og bestis. Ja, koselig det da - selvom det er midt på natten.

Fruen er litt emosjonell på nattens tider. På en positiv og god måte. Oser av kjærlighet. Ja, for når man kommer dit jeg er så - det modus hvor kontrollen er borte og at ting bare skjer - er det normalt at det kommer litt feil ut. Igjen, den stakkars mannen min står i skuddlinjen. Denne gangen er det fremskritt fra tidligere, for JEG understreker hele tiden at det ikke er han, men meg. Så nå vet han med sikkerhet at det er mine reaksjoner. Men back to the point - litt emosjonelle meldinger i natten med klissklass og love you teksting skader da ingen :) Viktig å vise hverandre kjærlighet, uansett tid på døgnet. Jeg er jo så heldig som faktisk har fått utdelt verdens beste mann av en armkrok! Du dæven, han har sine feil som alle andre - men du må lete leenge etter å finne en som har alle disse gode sidene og som faktisk klarer en slik situasjon vi er oppi. Nei, ord blir fattige når det kommer til mannen min. Jeg vet bare at all verdens ros ikke blir nok, for han gjør så mye fantastisk fint og flott for meg og barna. Ment to be. Rett og slett. Jeg elsker den mannen høyere enn himmelen og dypere enn havet. Og litt til ;) MYE til.

Ellers, til min store GLEDE - på mandagen kommer Clutch hjem!!! Iik. Jeg gleder gleder gleder meg. Endelig blir familien så komplett som den kan bli igjen. Mannen er med oss by heart. Fine armkrokemannedyret mitt! Både jeg og Lillian gleder oss på å få hjem babyen våres. Det blir bra for meg også, og ha det ansvaret til at jeg må ut å lufte han. Da kan jeg med god tid jobbe meg oppover med balansen og gå litt ekstra hver dag. Det tror jeg blir godt for meg :) Selvfølgelig i mitt tempo og etter hva kroppen tillater.

Så det store emosjonelle hjerte oser av kjærlighet, takknemlighet og glede midt på natten. Håper dog jeg er likedan i morgen, selvom jeg da sikkert er trøtt i tryne. Hihi. Shit happens. Nyt de gode øyeblikka når de først er tilstede.
Jeg er kanskje verdens uheldigste kvinne med denne jævla sykdommen, men FY FAEN, jeg er verdens heldigste som har så mye god familie og gode venner rundt meg oppi det hele. Yepp!

God natt eller god morgen, spørs når du leser det :)


  1 kommentarer

Postet av: Rolin
Hei! Jeg vil bare takke deg så mye for at du deler alt dette med oss som lesere. Jeg selv har aldri hatt en sykdom som du, men mormoren min fikk brystkreft noen år tilbake og seiret. Det er motiverende og inspirerende å lese innleggene du poster, og man får egentlig lite å si. Jeg visste aldri hvordan jeg skulle være rundt min mormor, heller aldri hvordan hun følte seg gjennom sykdommen. Slike bloggere som deg gjør at hvertfall jeg som person blir motivert til å forsette, uansett hva kroppen må gjennom. Jeg ser virkelig opp til deg, og håper at bloggen din vil forsette.
14.10.2012, 22:37
URL: http://wrolin.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits