Mamma Kristina - Alone.

Alone.

Jeg er alene. Helt alene. Radioen står på, cola er fyllt i glasset og jeg spiser tortilla chips.
Etterpå skal jeg dusje. I håp om at jeg ikke blir for utslitt.

Første gang på lenge jeg faktisk er helt alene. Og helt ærlig : det er deilig.

I går fikk vi en stor pose med klær til Lillian - jeg er målløs av takknemlighet. Ull er gull, sier jeg bare. Hun har virkelig klær for hele vinteren og klær jeg har ønsket meg har vi plutselig arvet. Skogstad jakker, janus ull og mye annet fint. Så heldig som vi er :)

Oppå det hele får jeg noe nytt og oppfriskende i klesskapet. Et pluss med å ha familie i Oslo er at de kan handle de tingene lille Oppdal ikke har. Ny stormberg jakke og ny herlig pysj. Jeg blir som en liten dritunge på julaften ;) Gleeeeder meg.
Onsdagen kan heller ikke komme fort nok, da kommer Hege hjem. Jeg gleder meg til det :)

TANTE. Vet dere hvor mye den dama betyr for meg? Nei, det kan dere umulig vite. Jeg har ikke et ordforråd stort nok til å forklare selv en gang. Tante har blitt min viktigste støttespiller nå, hun er her for meg 24/7 - hjelper meg med barna, med psyken og med generellt alt rundt meg. Mine ord og følelser kan ikke beskrive min takknemlighet og kjærlighet for tante. Hvis hun vet en tiendedel så er hun heldig og da er jeg glad. Jeg vet hun leser bloggen min og hun fortjener all den skryten hun kan få av meg (jeg er jo så dårlig på å fortelle, da sipper jeg bare).
Så tante : TUSEN MILLIONER TAKK FOR AT DU ER DU OG AT DU STILLER OPP FOR MEG HELE TIDEN!! Looove you big time!

Dagen i dag er litt bedre enn i går. I dag tar jeg det med ro og stresser ikke for noen ting. Taco og lørdagskos står på menyen. Glær mæ! Heej

Ja, for tenk - den blir deeeil!


  4 kommentarer

Postet av: Bente
Kjære Kristina ,godt å høre at dagen er god. Du er tøff som styrer alene med to små barn. Heldige du som har en TANTE ,skjønner at hun er gull verd for deg . Kos deg med barna og nyt lørdagskosen :-) Du er tapper, sterk, og modig <3 Klem fra meg!
13.10.2012, 13:10
Postet av: ¤Malene - Mamma til Milio Andreas¤
Selvfølgelig er det deilig.. Alle trenger litt alenetid. Kos deg og nyt det:) klem
13.10.2012, 13:19
URL: http://mmf89.blogg.no
Postet av:
Kos deg! Godt du har gode støttespillere! Håper du får en god kveld, en god dag i morgen, mandag etc etc :))) Tenker på det og sender deg gode ønsker. Marit S
13.10.2012, 15:22
Postet av: Tante
TAKK <3 Jeg har aldri brukt en ferie til noe mer meningsfylt enn det å være der for deg og gulla dine <3
15.10.2012, 22:50

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits