Mamma Kristina - Kjærleik.

Kjærleik.

Å få en hel helg med mannen er utrolig godt! Både for meg og barna. Vi er så heldige å få ha han hjemme til i morgen og på tirsdagen skal han opereres.

Slike helger gjør både godt og vondt. Godt å få tid sammen som både kjærester og familie. Vondt at helgene går så fort og at han faktisk må reise fra oss igjen..

Humøret er litt sånn midt på treet. Jeg er sint og glad om hverandre. Jeg har ubeskrivelig mye smerter, som kommer som lyn i kroppen. Helt jævli, og det påvirker humøret mitt veldig mye.
Samtidig gir cellegiften meg dårlig matlyst og den gjør meg kvalm under måltidene, så jeg blir aldri ordetlig mett da jeg må slutte å spise for å unngå at alt kommer opp igjen.

Vi er fortsatt på Kyrksæterøra. Hvor lenge vi blir her er enda uvisst, men tror nok jeg er hjemme igjen til neste helg hvertfall, om ikke før.
På tirsdagen kommer resten av huset på tomta og det gledes. Farlig nærme nå og det kribler i magen. Så mye herlig som skjer fremover - håper det gir meg gode dager!! :)

God natt!


  2 kommentarer

Postet av: fairystepsonthemoon
Hei Kristina så bra at du har mannen hjemme, tenker det er godt å samle litt krefter å få litt kvalitets tid å etterlengtet omsorg fra din kjære. Bruk tiden godt å kos dere masse. Nå er det ikke lenge til hus, Og snart er det jul igjen. Tenk et år siden du skreiv om hvor spennende det skulle bli å se den lille keiseren. Tenker på deg sender deg masse gode tanker. Klem
24.09.2012, 00:03
URL: http://fairystepsonthemoon.blogg.no
Postet av: kreftsykdom
En fantastisk sterk blogg du har. Jeg håper du finner en løsning på psyken, da det er tunge beskjeder å få. Jeg har etter noen måneder klart å lure min egen psyke slik at jeg idag lever og forstår problemet, da har fått tilsvarende beskjed (viktig å leve, masse ;-)).

Jeg prøvde å stemme dere til gratis bryllup i Italia, men fant ikke frem...., selvfølgelig fortjener dere bryllup i Italia (it`s yours!!!!)

Klem og lykke til!
24.09.2012, 02:33
URL: http://www.kreftsykdom.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits