Mamma Kristina - Janei. Du vet.

Janei. Du vet.

Sykehuset er over og forbi for denne gang. Tre uker til neste. De skal nytes. Alt gikk bra, og som jeg forsto var det ikke noe galt med hjerte nå heller.

Barna, da spesielt Lillian, stor koste seg med litt pappakos. Det ble sure miner hvis a mor fikk seg en klem. Helt uaktuelt, så uaktuelt at hun spente meg i leggen. Hun taklet det fint at pappa ikke ble med hjem, han måtte tilbake på Leira og det syns hun er greit. Hun har fått sett hvor han jobber, møtt sjefen og fått omvisning på området. Hun liker seg der, hun får kake på verkstedet og hun får se på hestene.

Julian overrasket med å gå hele 13,5t før han ville ha mat. Det gjorde godt for meg da, og få sove to timer lengre enn forventet. Været var herlig så vi dro ut på trilletur med Eirin, Joakim & Stian. Vi har handlet hemmelig venn gave, handlet inn til fjelltur, lørdagsgodt og et herlig sett klær til minstemann.
Lillian la seg for omtrent en time siden, hun gråt om å få legge seg. Håper dog hun sover til klokken passerer 07 i morgen.

Nå skal a mor pakke ferdig. Et pust i bakken trengtes. Jeg er overbevist om at noe blir glemt når vi reiser på mandagen. Forhåpentligvis får jeg med meg det viktigste.

Kvelden min består av True Blood, heeelt hekta, weetos og love hearts ;) God kveld som jeg skal nyte i mitt eget selskap. Hejhå! :D


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits