Mamma Kristina - Dårlig dag.

Dårlig dag.

Sånn type river av meg håret, gidder ikke ordne meg og sløver i god stolen med True Blood. Med bleieskift, lek, kos og foring innimellom så klart.

Dårlig natt. Lite søvn. Sure barn. Dårlig kombinasjon. Oppå det hele så skulle selvfølgelig det bli noe små problemer med husgreiene. Noe som kan bli store problemer hvis jeg ikke får det i orden asap. Det toppa dagen min. Så jeg tok med meg alle tre, så sov vi dupp.

Nå er vi oppe igjen, og jeg tror humøret er stigende til alle sammen! Nå skal jeg og Lillian kose oss med pytt i panne med ost og egg. Nam. Cola i glasset selvfølgelig. Janei.

På sånne dager føler man at man skulle gjort mer ut av livet. Men så er det den jævla følelsen, den vonde denne gangen, som gnager! Æsj. Man kan ikke alltid hoppe på rosa skyer og føle at alt er perfekt virker det som. Den _jævla_ følelsen lissom!

Neida, ellers er livet fint. Ganske fint. Sykehuset på fredag, fjelltur på mandag. Jeg trenger det nå. Virkelig.


  5 kommentarer

Postet av: Torill
Kjære Kristina. Har så lyst å si noe positivt til deg, som gjør at du får det litt bedre for en stund. Vet ikke helt hva det skal være, for forstår så inderlig godt av noen dager er helt pyton for deg. Det skal jammen noe til å holde seg på topp hele tiden, du har mange negative elementer som nok vil trekke deg ned. Tror det eneste jeg kan si er at jeg beundrer deg noe helt enormt. Tenker på deg og ber for deg, og håper inderlig at dagen ikke ble så verst for deg likevel, ogt at det ordner seg med huset.

Stor klem
22.08.2012, 20:28
Postet av: Karoline
Alle må ha dårlige dager, sånn er det bare. Ikke kjemp i mot, man kan styre en del men ikke alt. Håper du tar vare på deg på en "blåmandag", og håper morgendagen blir bedre :)
22.08.2012, 21:30
Postet av: Bente
Hei igjen kjære jente! Lenge siden jeg har lagt igjen spor etter meg, men du skal vite at jeg daglig er innom deg. Tenker ofte og mye på deg. Jeg synes du takler dine nesten umenneskelige utfordringer på en best mulig måte. Måtte morgendagen bli bedre :-) Klem fra meg.
22.08.2012, 22:09
Postet av: lite hi
Håper du får sove godt i natt og at morgendagen blir bedre :) <3
23.08.2012, 19:58
URL: http://litehi.blogg.no
Postet av: lise
Du er syykt pen !! :)
30.08.2012, 16:26

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits