Mamma Kristina - God morgen!

God morgen!

En veldig god morgen. Barna er blide og tålmodige, jeg er endelig opplagt og Clutch sover sånn smått enda!
Å sove fra 22-07 var ikke vondt. Samtidig har jeg fått dratt meg litt i senga og skal nå stå opp for å lage frokost til hele gjengen. Deilig!

I går var vi på helsestasjonen og undersøkte ryggen til snuppa. De mente det var voksesmerter (HELDIGVIS), men skulle sjekke henne igjen om en stund. Hvis hun klager mye igjen så må ta ny sjekk tidligere enn planlagt. Var godt for både mor og far å få høre at det ikke er noe galt. Vi er nok veldig overbeskyttende! Men det er kanskje ikke så rart heller.

Resten av gårsdagen tilbringte vi med Eirin og Joakim. Hjerteglede! Lagde oss god mat, tok oss god tid og stressa ikke. En kjempe herlig dag med herlig vær.

Idag blir det trilletur hvis været tilsier det, det skal bli godt! :)
God tirsdag!


  4 kommentarer

Postet av: mammamarlene89
Dere må ha en strålende dag :D
21.08.2012, 08:27
URL: http://www.mammamarlene89.blogg.no
Postet av: Torill
Jeg tror det er ingen i hele verden jeg unner så mye å ha en god morgen som akkuratt du Kristina. Håper resten av dagen din ble fin også. Stor klem
21.08.2012, 18:16
Postet av: Lite hi
Åh, så godt at det ikke var noe farlig og at du er uthvilt <3 Håper du har hatt en fiiin dag med dine skjønne små barn :) Klemmer
21.08.2012, 19:27
URL: http://litehi.blogg.no
Postet av: Janne
Hei Kristina!

Jeg har lest bloggen din ett års tid og jeg har noen ord jeg brenner for å få ut. Du er så inspirerende! Jeg ser så opp til deg! Jeg har deg ofte i tankene mine og tenker at du skal få kraft og overskudd gjennom denne bøygen. Du er ei helt utrolig dame, så reflektert og så bevisst på tankens kraft. Vi er mange som tenker på deg og heier deg fram, over hele landet. Mange klemmer fra Janne :)
23.08.2012, 11:05

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits