Mamma Kristina - Smilefjææs.

Smilefjææs.

Jeg kan ikke fatte og begripe hvor trøtt jeg er, HVER dag. Jeg prøver å legge meg tidlig. Men klokken blir fort 23.30ish. Jeg føler jeg trenger alenetid, etter barna har sovnet - lettere sagt enn gjort for tiden. For utrolig nok så har Julian plutselig blitt veldig våken på kveldstid og våkner flere ganger på natta og er veldig urolig.

Normalt så sier og mener jeg at barna bestemmer søvnen. Det er sånn det er å bli foreldre. Ny sjefer i hus. Det mener jeg virkelig! Sånn type 'gir baby mme i håp om å få bedre søvn etter en/to mnd' er i mine øyne ikke greit. Baby = nattevåk.

Meeen! Ja, det er et men her. Jeg har nettopp begynt på ny cellegift som gjør meg trøtt og jeg har nettopp blitt alene med to små. Det er tøft, veldig tøft. Selvfølgelig er barna mine verdt det!! Selvfølgelig vil jeg stå opp med dem og selvfølgelig er det en stor glede i hverdagen. Jeg vil ikke ha avlastning fra noen ukjente eller noe i den retningen, jeg klarer meg fint :)
Dog skulle jeg ønske at Julianten fant roen om natten og ikke våknet opp til flere ganger - sånn at vi fikk sammenhengende søvn om natta. Det trenger jeg, merker jeg.

Anyway, nok om for lite søvn og sliten kropp ;)

Det er uvandt med nye bryn. De er veldig mørke i starten og det føles merkelig rart å se seg i speilet. Å samtidig må smøre de maange ganger om dagen gjør at jeg alltid glinser :p Ser veeldig fresht ut! Nei.

Hårvekst har jeg også fått. Hurra!! Selvom det er mega lite enda så er det et skritt nærmere å få ha hår igjen :

Nå skal bissevoffen ut å tisse. Lillian skulle ha sjokomelk. Julian skal ha grøt og jeg skal ha frokost. Fin morgen.
Jeg innser jo også at jeg nok en gang har skrevet et meningløst innlegg om søvn, hårvekst og nye bryn.
Bedre enn ingenting ;)

FIN søndag.


  3 kommentarer

Postet av: fairystepsonthemoon
om det så er om ostepop, ørevoks eller sykler med vinger så har ikke det noe å si. det er din hverdag og du er ikke nødt å ha vært i London på lysshow for at det er givende å lese. jeg synes det er koselig å lese om sånne dagligdagse ting jeg.

skjønner godt at du er sliten å det er det lov å være uten at det er noe galt i det.

så fine brynene dine er til deg, jeg lengter bare mere etter å ta mine egne når jeg ser dem :-)

håper du får en velfortjent styrke lur snart.

du er vakker, superkristina.

stor klem Celina<3
19.08.2012, 11:23
URL: http://fairystepsonthemoon.blogg.no
Postet av: Karoline
Synes ikke blogginnlegget var meningsløst jeg :) Jeg leste med engasjement. Ikke rart du er trøtt, det tror jeg de fleste har forståelse for! Syns du er modig som deler personlige ting, og også legger ut bilde av hodet ditt med begynnende hårvekst på. Ikke alle hadde turt det, og jeg skjønner godt at du er både stolt og glad hvis du ikke har hatt hår på lenge! Men du, kan jeg spørre om en ting? Hva er det egentlig du gjør med brynene, er det tatovering eller løshår eller hva? Og det ser ut som du har beholdt øyenvippene dine, eller er de falske? Meningsløse spørsmål kanskje, men det er sånnt jeg av og til kan ta meg i å lure på. Søt er du, i alle fall :)
19.08.2012, 13:16
Postet av: Mamma Kristina
Karoline: Jeg har hverken mistet øyenbrynene eller øyenvippene. Så jeg har tatt permanent make up :)
19.08.2012, 13:58
URL: http://haugbjorg.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits