Mamma Kristina - Random.

Random.

Jeg føler blogg lysten forsvinner. Jeg kan jo sitte å fortelle hver dag hvor tungt det er at Kim er borte, eller hvor sliten kroppen blir. Men det blir jo faktisk old news etterhvert! Hverdagen vår er jo litt sånn nå, det samme gamle.

Alt er ikke bare pyton da! Jeg har jo to barn som for det meste er blide og fornøyde. Jeg har venner som stikker innom å holder meg med selskap. Jeg sitter mye i telefonen, mye å ordne med hus og sånn. Så dagene går unna. I morgen skal vi til byen, Lillian blir igjen hos tante. Påfyll på bryn, håper de blir rettet opp nå så jeg slipper å føle de er mega skjeiv!
Ja, også skal vi innom herremannen og besøke han :)

Ellers så er jo været knall. Godt og varmt. Tror vi må ut på verandan idag, jeg har litt lyst til å trille tur, men det er litt kjedelig alene.. Kanskje vi skal ta frem bade baljen så Lillian får plaske litt, da blir det ikke kjedelig!

Vi har fått oss tre, fire, kanskje til og med fem nye husdyr. Fluer. Veldig irriterende, Clutch syns dog dette er morsomt. Å jakte på fluer er visst kjempe stas.

Nei, nå begynner jeg å blogge om været og fluer. Slutter jeg ikke nå så får dere nok info om hvor mange bleier det skiftes i løpet av en dag, det er ikke bra! Over og ut.


  4 kommentarer

Postet av: Kathrine
Hvor er mannen din?

Du er sykt sterk som klarer deg alene med to barn :)

Sender deg litt energi :)
16.08.2012, 16:23
Postet av: Mamma Kristina
Kathrine: Han er i fengsel. Det hadde du også funnet ut hvis du hadde tatt deg tid til å lese :)

Takk! :)
16.08.2012, 16:41
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Marthe
Heia! Er fast leser av bloggen din, så syns det er fint når det er blogginnlegg daglig:) Gjør ingenting å lese innlegg med lite nytt, bare koselig å høre fra deg uansett:) Hva med å kjøre i gang en spørsmålsrunde? God klem til deg :)
16.08.2012, 22:10
Postet av: Lilla
Hei Kristina

Synes det er heeelt ok å høre om både fluer og bleier innimellom :))

Som sagt tidligere formidler du hendelser og følelser fra livet på en fantastisk og ærlig måte og er da det om fluer, ja så er det om fluer!! Formidlingsevnen er der like godt :))

Takk for at DU deler av ditt liv! Det har slått meg mang en gang hvor mye du har lært MEG( voksen og frisk dame ) å sette pris på de små tingene .. Som du så helt riktig sier

You Are awesome

PS Håper du ble fornøyd med brynene :)
17.08.2012, 00:43

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits