Mamma Kristina - Tiden står stille.

Tiden står stille.

Dagene går av seg selv. Kroppen er sliten men likevell klarer den utrolig mer enn det jeg trodde. Jeg savner Kim Roger. Det gjør så vondt å ikke ha han her. Vondt å snakke med han over telefonen og høre hvor tøft det er for han. Bare det hadde vært noe jeg kunne ha gjort .. Det føles ut som at tiden står stille.

Idag våknet barna 06.30, sånn type to timer for tidlig for min del. Klarte å drøye den til 07 ett eller annet. Da fikk Lilliusen stå opp for å se litt barnetv. Julianten hadde jo da sovnet igjen. Jeg lå til nærmere 08 ett eller annet, da følte jeg meg våken nok til å stå opp.

Nå har begge barna blitt stelt, fått seg noe mat og sett barnetv. Julian har tatt sin morgen gymnastikk på babygymmen. Så akkurat nå sover dem begge to, minsten våkner nok ganske snart. Om knappe ti min har jeg telefonmøte, før vi får besøk. I mellomtiden skal jeg kose meg med dette :


  2 kommentarer

Postet av: Caroline
Så leit at han er borte nå! Du får kjøpe masse blader og noe godt å spise på :) Mulig du kunne fått tiden til å gå ved å lage album/ scrapbook til de søte barna dine?

Jeg ønsker deg masse lykke til og håper han snart kommer tilbake :)
16.08.2012, 15:32
Postet av: Mamma Kristina
Caroline: Vettu, kroppen min er så ferdig når de små først sover. Så da er det tv og godstolen :p Jeg har to serier jeg skal se da : true blood og dexter. Så tiden går da den :D

Tusen takk! :)
16.08.2012, 15:52
URL: http://haugbjorg.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits