Mamma Kristina - Nedtelling.

Nedtelling.

'A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person!'

Nå starter nedtellingen for fullt. I dag er det nøyaktid TRE mnd til vi overtar huset og ca FIRE mnd til mannen kommer hjem igjen! Det var ikke noe særlig kult å våkne i dag tidlig, med viten om at mannen da måtte reise. Vi begge gruet oss noe forferdelig og vi prøvde å hale ut litt av tiden. Mannen begynte med alt av små ting, for å slippe å gå ut døren, til slutt måtte jeg mer eller mindre jage han på dør - til tross for at jeg følte det akkurat likedan.

Jeg blir et skikkelig sippetryne når jeg må si farvell til mine nærmeste. Spesielt barna, mannen og pappa. Jeg stor gråter. Men vi begge mener dette går veldig bra, vi har klart det før og da klarer vi det igjen. Den gangen var det mye tyngre. Ingen perm, lite telefon tid og kort besøkstid. Nå er det perm, så mye ringetid som vi ønsker og mye lengre besøkstid. Også er det jo bare for fire mnd!

Jeg har i hvertfall fått tørket tårene, enn så lenge. Å sove alene for første gang på snart sju mnd skal bli både rart og ensomt. Sitte alene på kveldstid, lage middag alene og gjøre alt selv. Alt blir så tomt uten mannen her. Ingen til å hjelpe meg med bh'en når arma er vond, ingen til å hente ting til meg når jeg bare er lat og ingen å snakke med bare for å snakke. Det blir tøft, men vi skal klare det.

Barna har fått på seg sommerklær og vi sitter nå ute på verandan og koser oss. Julian i vogna og Lillian på et pledd under parasolen med dukkene sine. Det er veldig avslappende og godt. Godt og deilig som Lillian så fint sier!
Etterpå skal vi lage oss middag og slappe av med litt barnetv.
Ikveld blir det selvsagt The lying game og besøk av Bente mi. Takknemlig for at Bente kommer første kvelden jeg er alene, det gjør det mye lettere :)

Jeg har også fått søkt om en hjemmekonsulent, som hjelper meg med vasking, handling og andre ting jeg trenger. Jeg senker skuldrene litt mer nå, vet jeg slipper å slite meg helt ut :)

Smile ON :)


  3 kommentarer

Postet av: thile
Uff a meien vennen min:(( Så tøfft, akkurat nu, men som du vet, tiden går fort, og vips, så er han tilbake :-) Det er godt og deilig, og tenke på det, vennen <3

Lillian er en klok og herlig liten frøken ♥

Tenker mye på deg.

Ha en så god dag du kan.

Oppmuntringsklem
13.08.2012, 14:56
Postet av: torill
Tenker på deg i dag Kristina, hva du går igjennom. Du er tøffere enn toget, rett og slett. Bretter opp armene og står på når det trengs. Vit at vi er her for deg, alle leserne dine, vi heier på deg. Disse mnd kommer til å gå som en røyk. Og tenk på det positive, nå får du tv en for deg selv, bare dine serier, og dine favoritter hver kveld. (Jeg vet det er en mager trøst, men,men. Ønsker deg en fin dag videre, og håper legging og stell går fint for deg i kveld.

Klem
13.08.2012, 15:00
Postet av: siljestavne
Aldri hyggelig og si hade til noen man er glad i, men det er så koslig å vite at man ser de igjen! :) Du er utrolig sterk!:)
14.08.2012, 01:06
URL: http://www.siljestavne.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits