Mamma Kristina - Mine fine.

Mine fine.


Denne dagen startet MYE bedre enn dagen i fjor. Jeg våknet av Lillian i sju tiden og sto opp selv i halv åtte tiden. I dag var det ikke flere timer i pysjen og full avslapping, i dag måtte jeg rett på badet og kaste i meg frokost. For så å løpe ut døren og finne ... wait for it .. SYKKELEN. Jeg syklet som en helt bort til rådhuset. Da kjente jeg virkelig at jeg levde. Været var surt, tårene trillet pga vinden som slo mot ansiktet og lårene verket pga mangel på aktivitet. Andpusten kom jeg frem til rådhuset og det var deeeeilig! For en herlig start på dagen. Etterfulgt av en og en halv time med en god samtale, der jeg er midtpunktet og det dreier seg om meg. Å få lette på trykket, snakke ut om alt som plager meg og rydde i tankekaoset gjør så ubeskrivelig godt! For meg er dette gull verdt! 

 

Vel hjemme igjen, og jeg var ikke fullt så sliten som da jeg syklet mot sentrum som hjem igjen. Sneik meg opp på verandan og ble sittende der et lite ti minutt, helt alene. Bare kjenne på været og den gode fjell luften. 
Nå har jeg blogget ut mine tanker om livet og sykdommen jeg bærer på. Og dagen min er fantastisk herlig!
Jeg koser meg to blide og flotte barn og en herlig ektemann. Vi koser oss med vampire diares maraton om dagene og håndball de dagene det er. Vi lager oss god mat og nyter livet sammen. Disse dagene er ubeskrivelige!
I dag skal vi kose oss med både håndball og vampire diaries, lasange med salat og rømme står på menyen og ellers er det bare kos. Jeg koser meg med ullsokker og behagelige klær. Life is great :D 

Håper dere har en like awesome dag som meg - grip dagen :) 


Julianten min har blitt hele 10,1kg tung ♥ Store, fine gutten min.


  2 kommentarer

Postet av: thile
Dine herlige, unike små sjarmiser. Ååh, så ♥ gode de er!

Vi får våre barn som vi vil, så dere har gjort en meget bra jobb :-)))Så glad du har hatt en flott dag, så langt:) Blir så glad inni meg jeg..♥

Idag skal vi kooose oss (eller, jeg blir som regel så nervøs, når det gjelder håndballen, så jeg orker ikke se, hihi..) Men jeg må skjerpe meg!

Godt og bruke kroppen, så tøfft med sykle i vinden, Kristina:)

Heia, tøffe vennen min.

Klemmer
09.08.2012, 13:35
Postet av: Bente
Du kjære tapre gode jente. Hvor henter du motet og ståpåviljen? Jeg er stum av beundring ! Du har en nydelig familie. Vi som erså heldige å få våre friske har mye å lære av deg. Måten du favner livet og verdsetter hver dag. Du blir aldri glemt, det er jeg sikker på.... Takk for at du deler dine tanker. Livet er ikke rettferdig ! Gode tanker til deg :-)
10.08.2012, 00:02

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits