Mamma Kristina - Noe så lite.

Noe så lite.

Å sove til ti var absolutt ikke vondt. Da ble jeg vekt av alarmen på mobilen om at det var medisin tid. 10 og 22, hver dag i to uker! Puh.

Tok livet med ro og spiste frokost, før jeg fikk ånden over meg. Sengene er skiftet på, leiligheten rydda og kjøkkenet shina. It feels good! Skulle egentlig ha vasket i samme slengen, men kroppen sier pent stopp nå. Tenk at noe SÅ lite kan være SÅ krevende. Jeg tror det var rett av meg å ta første steget til søking av hjemmehjelp. Dog ikke noe jeg har lyst til, et fremmed menneske som skal snoke rundt i leiligheten min frister lite - men må man, så må man. Jeg får i hvertfall mer overskudd til barna på den måten! :)

Nå : dusjen, etterfulgt av god stolen. Senere i dag skal vi på HS for å veie minstemann, spent på hvor mye han nå veier :)


  5 kommentarer

Postet av: ¤Malene - Mamma til Milio Andreas¤
Så herlig da! Skjønt bilde:)
08.08.2012, 12:56
URL: http://mmf89.blogg.no
Postet av: Ane
Hvordan kjentes det ut det siste tilbakefallet? Du srev at du var sikker på at du hadde fått tilaefall igjen. Lurer sånn på hvordan dt kjennes ut... Klem
08.08.2012, 19:01
Postet av: Mamma Kristina
Ane: Jeg kjente ingenting, jeg så det på huden. Kjente det igjen fra første tilbakefall.
08.08.2012, 21:12
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Eli
Skjønner den med hushjelp - har vært der selv pga en dårlig rygg. Men, når du først har fått hjelp i huset vil du sikkert angre på at du ikke fikk det før! Nå nyter jeg rent hus uten å slite meg helt ut. Håper du vil gjøre det samme.

Stor klem til den tøffeste småbarnsmammaen jeg vet om <3
08.08.2012, 22:10
Postet av: Lite hi
Åh,dere er så skjønne :)

Så bra at du søker om litt hjelp. Det støtter jeg deg fullt og helt i. Det beste du kan gjøre er å ta i mot den hjelpen du får :) Håper det ikke tar så lang tid, snaaart kan du bare konsentrere deg om dine skjønne små (og "mannedyret" som du kaller han;o). Klemmer til deg.
08.08.2012, 22:11
URL: http://litehi.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits