Mamma Kristina - Sunday is funday?

Sunday is funday?

I dag var det mannen sin tur å sove ut på litt, mens jeg tok barna. Egentlig ganske bortskjemt har jeg vært, for det er som regel jeg som får sove. Skulle bare mangle å gjengjelde det hele litt :)

For å gjøre noe ekstra ut av søndagen så valgte jeg og Lillian å dusje. Etterfulgt av lakking av negler. Vi ble fin og råååsa! Når vi var ferdig med det så ble det litt selvpleie med gode kremmer på a mor. Cellegiften gir meg såre føtter og hender, så for å forebygge mest mulig så er det fete kremmer som gjelder. Cellegiften ødelegger også neglene mine, derfor føles det bedre med litt lakk. Funnet min favoritt krem har jeg også gjort. Selvpleie gir selvfølelse.

Jeg har tatt meg tid til å fotografe mine fineste to små. Så herlig å se på den søskenkjærligheten de har, gleden de har av hverandre og se på hvor beskyttende Lillian er ovenfor sin bror. Gull verdt!

På Oppdal er det skikkelig sommer. Himmelen åpner seg opp til flere ganger om dagen og det er mildt sagt vått her ;) Bikini vær til tusen det her. Makan!

På ettermiddagen ble formen litt dårligere, så jeg tok med meg Julianten å tok en dupp. Det gjorde godt for en sliten kropp. Cellegiften gir meg litt smerter, sånn type 'nå-virker-den-på-riktig-plass'. Veldig ubehagelig, men det er jo gode smerter :)
Mannen har vært gullego idag, jeg har fått dusje, sove og slappet av. Oppå det hele så rydda han kjøkkenet og laget kveldsmat til meg (bare fordi han vet jeg elsker bestemors hjemmebaket brød, som vi fikk rett fra ovnen idag). Jeg er heldig! :)

Nå er sjarmisen badet og prinsessa lagt. Vi koser oss med kald cola og håndballkamp. Vi har blitt helt hekta på vampire diaries, vi kan sitte på times vis. Vi har begynt på sesong 1, så vi har mye snadder foran oss. Love it!

Fin søndag. Og takk til dere, for alle gode ord! Det gjør så godt :)

Btw : Følg meg på instagram, wr00ng


  2 kommentarer

Postet av: Maria - Mamma til Malik
så skjønne bilder <3
05.08.2012, 23:59
URL: http://maliksmom.blogg.no
Postet av: Lite hi
Jeg er så glad for at du tar vare på deg selv <3 Herlige bilder! Så koselig at de små har slik glede av hverandre! Det har småguttene mine også :) Storebror kiler og koser og lillebror ler fra hjertet. Herlig å se på :)
07.08.2012, 21:14
URL: http://litehi.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits