Mamma Kristina - En splittet familie.

En splittet familie.

For nøyaktig et år siden satt jeg på bloggen å skreiv om body shop, et par sko og nysgjerrigheten min på om jeg venta jente eller gutt denne gangen. Lite visste jeg om at livet mitt kom til å bli snudd på hodet nøyaktig fire dager senere. På den tiden var jeg og Lillian alene. Jeg visste det skulle komme en lillebror eller lillesøster, men der og da var det OSS TO. Hver dag. Kim Roger satt inne på det tidspunktet, som mange av dere vet. Vi bodde på Kyrksæterøra, sammen med min svigerfar. Jeg jobba, mens Lillian var hjemme med bestefar. Livet var egentlig ganske ålreit på den tiden. Jeg var lykkelig, på en helt annen måte enn nå.

 

Min største bekymring på det tidspunktet var om jeg kom til å få fast arbeid på helsesenteret og om jeg fikk gå nattvakt, som jeg virkelig ønsket. Denne kulen jeg hadde, som gjorde veldig vondt, ga meg ingen bekymringer om en så alvorlig diagnose. Jeg husker den dag i dag følelsen jeg satt med når jeg satt å vente på svar. En lege snudde livet mitt på hodet, med å fortelle meg at jeg hadde ondartet brystkreft.

 

Lite visste nok både han og jeg om at et år senere sitter jeg her med en uhelbredelig kreftsykdom. Jeg blir aldri frisk. Det var jo ikke sånn som det her det skulle bli?
Jeg skulle jo jobbe med det jeg elsker å gjøre, jeg skulle oppdra to flotte barn, flytte inn i et nytt hus, mannen skulle komme hjem og vi skulle virkelig kjenne på det å leve et lykkelig liv. Jeg hadde jo drømmer og fremtidsplaner.

 

Nå har Kim Roger vært hjemme siden januar, men her stopper det. Mandag den 13 reiser han inn til soning igjen. Søknaden gikk ikke helt som vi håpte på, og skal vi fortsette tar det evig lang tid. Vi tok avgjørelsen selv om at det er best sånn, både for oss og barna. Vi håper at søknaden om halv tid går igjennom, da har han kun fire mnd igjen å sone. Får vi derimot avslag så må han sitte 11 mnd, kanskje mer.
Jeg håper for alt i verden at det er FIRE mnd og that´s it. Vi fortjener ikke å bli splittet som en familie nå. Vi skulle vært sammen og tatt vare på hverandre. Ikke på hver vår kant ..

 

Jeg kjenner jeg gruer meg. Jeg er jo så utrolig avhengig av hjelp. Plutselig skal jeg sitte alene med to barn og en hund. Heldigvis ble det en annen cellegift, som gir mindre ledd og skjellet smerter, så jeg får heldigvis mindre smerter. Dog kan jeg ende opp med kvalme og andre bivirkninger som kan påvirke hverdagen min. Heldigvis har jeg både pappa og svigerfar som stiller opp, samt familie her på Oppdal. Jeg hadde nok aldri klart meg uten.

 

Men jeg skal klare dette også jeg. Fire mnd, så kan vi legge dette bak oss. Gå videre, uten dette som en bekymring. Psyken ER halve sykdommen. Jeg skal ikke la dette ødelegge meg. Vi er en familie, vi har klart oss så langt, da klarer vi dette også. Vi er lagd av bettong, nemlig ;)

 
.. men størst blandt dem er kjærligheten. 

Tror vi blir forfulgt med dårlige nyheter og utallige utfordringer ..


  16 kommentarer

Postet av: Marthe
X-er alt som krysses kan, for at det kun blir 4 mnd!! <3
05.08.2012, 11:14
Postet av: thile
Hvorfor må det trekkes ut i tide og utide...:/

Jeg håper det blir 4 måneder, Kristina. Veldig takknemlig, du innformerer om det med Kim, det visste jeg ikke..

Godt du har familie og venner, når din kjære ikke er i din nærhet ♥

Tenker på dere, fine familien jo ♥♥♥♥

Livet er som et piano. De hvite tangentene er lykkelige stunder,

og de sorte tangentene er triste stunder. Men husk;

du må spille på begge fargene for å skape vakker musikk.
05.08.2012, 11:37
Postet av: may
håper du får masse hjelp og støtte fra familien når kim ikke er hjemme og håper at det kun blir fire månder.
05.08.2012, 12:13
URL: http://mammamay5.blogspot.com
Postet av:
Håper barna dine har plass i barnehage fra høsten. Der gir deg iallefall tid på hente deg inn, samle overskudd og barna får en hverdag med lek med andre barn og har faste omsorgspersoner og rutiner dersom du trenger avkastning.

Ønsker deg alt godt
05.08.2012, 12:15
Postet av: Karoline
Jer er nesten litt satt ut her jeg sitter. At et så ungt menneske som deg skal bære på så mye, det er helt meningsløst. Jeg vet ikke hva mannen din har gjort men så sant han ikke er farlig (!) så kan jeg ikke skjønne at dere blir satt i en så uholdbar situasjon som mange mennesker ville knukket sammen under. Jeg må bare si at jeg beundrer pågangsmotet til dere begge to. Fy søren!

Stå på!
05.08.2012, 13:25
Postet av: Odagud
Snart må det begynne å gå rett vei for dere... Jeg er glad i deg, Kristina.
05.08.2012, 13:35
URL: http://odalul.blogg.no
Postet av: Mamma Kristina
Anonym: Håper barna får barnehage fra høsten? Vel, det får de ikke. Julian er kun 6 mnd gammel og til Lillian har vi ikke søkt pga flytting i okt/nov. Barna har absolutt alt dem trenger, til tross for min sykdom og mine smerter. Jeg klarer å ta vare på barna mine, men takk for omtanken!
05.08.2012, 13:45
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Mamma Kristina
Odagud: Jeg håper du har rett, Oda. Jeg er glad i deg og!
05.08.2012, 13:45
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Mamma Kristina
Karoline: Jeg kan forsikre deg om at min mann er langt i fra farlig :) Takk!
05.08.2012, 13:46
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Linda Nevra
Fyfaen! Fikk helt tårer i øynene da jeg leste dette innlegget. Du virker som en utrolig sterk kvinne, som har gått gjennom veldig mye. Håper virkelig at alt ordner seg for deg i nærmeste fremtid for det fortjener du, og familien din. Beundrer motet og styrken du har! Også veldig inspirerende å lese. Såå mye å hente! Stå på, og aldri gi etter. :)
05.08.2012, 16:42
URL: http://lindanevra.blogg.no
Postet av: Christine
Kjære søte deg.

Har fulgt bloggen din en stund nå og er mektig imponert over hvordan du håndterer sykdommen din .Beundrer pågangsmotet og ærligheten din og det at du viser hvor tøft det er for hele familien å leve med en uhelbredelig sykdom.Og oppi allt dette er du en fantastisk mor og kone.Du er flink og et forbilde.

Lykke til de neste mnd og varm klem til deg
05.08.2012, 18:36
Postet av:
Jeg må bare si at jeg kjenner meg provosert nå. Synes hele systemet er helt sykt når mannen din må sitte inne når du er så syk som du er. Og så med to små barn. Nei, systemet er rett og slett helt sykt!! Kjenner meg skikkelig sinna på deres vegne. Hvor dere klarer å hente krefter fra, er helt utrolig. Blir slått i bakken, og reiser dere igjen gang på gang. Jeg heier på dere, og selv om jeg aldri kan være der for deg å ta barna dine om morgene så du får sove, så vit at du har en jente fra Bergen som heier på deg, som ber for deg, og som tenker på deg og dine hver eneste dag. Klem.
05.08.2012, 18:45
Postet av: Sølvi
Håper virkelig det ordener seg for dere! Kan jwg spørre hvorfor mannen din må sone?
06.08.2012, 16:40
Postet av: Mamma Kristina
Sølvi: Som skrevet tidligere på bloggen så vil jeg ikke uttale meg om saken til mannen min, i hensyn til de andre involverte!
06.08.2012, 17:15
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Sølvi
Det forstår jeg ;) Beklager at jeg ikke har fått med meg det..
07.08.2012, 00:24
Postet av:
For en fantastisk sterk blogg du har! Jeg er full av beundring over ditt enorme pågangsmot! Jeg kommer til å følge med deg, og håper av hele mitt hjerte at ting går i orden for mannen din, og at dere får mange gode år med kvalitetstid når han har sonet ferdig! :)
11.08.2012, 21:37

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits