Mamma Kristina - Absolutt ikke å forakte.

Absolutt ikke å forakte.

Lillian har hatt en laaang periode der det har vært morgen klokka 07.00. Dette syns vel både jeg og mannen har vært litt i tidligste laget, men sjefen bestemmer ;)

Idag derimot våknet hun av broren sin, klokka HALV NI. Absolutt ikke å forakte. Føler seg mer opplagt med en gang og er klar for å starte dagen :) Så nå prøver vi å vekke mannen fra koma, idag er han trøtt. Dessverre får jeg ikke til å ta to små OG en hund samtidig, så jeg trenger litt hjelp.

Jeg tror noen av dere misforsto veldig i går, noe som igjen blir min skyld. Jeg kan ikke forvente at dere skjønner, hvis jeg ikke forklarer.

Tilbakefallet er på min venstre brystvegg. IKKE i skjelletet. Derfor er jeg ikke så veldig redd og derfor prøver vi en ny cellegift type. Jeg trodde jeg hadde skrevet det tidlgere, at det var brystveggen - men mye mulig jeg kun skreiv tilbakefall. Og det beklager jeg! :) Så selv om tilbakefallet ikke er det mest positive så er det ikke det verste heller, da skjelletet har vist tydelig tilbakegang, tidligere.

Håper dere skjønte mer hva jeg mente nå :) Tusen takk for gode ord i kommentarfeltet - setter utrolig stor pris på det!! Fantastisk er dere :)


  2 kommentarer

Postet av: Linn, Akershus
Du er ei vakker ung jente, med en fantastisk flott familie. Du er et godt forbilde Kristina:)

Vil gi deg en klem, fordi du er du:D
04.08.2012, 12:39
Postet av: lite hi
Åh, det var godt å høre at det ikke var skjelettet!

Nydelig bilde av sønnen din. Syns han ligner litt på deg så:-)

Ha en fin lørdagskveld! :-)
04.08.2012, 20:19
URL: http://litehi.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits