Mamma Kristina - Tilbakefall.

Tilbakefall.

Som jeg fryktet var det tilbakefall. Men siden jeg er uhelbredelig syk med kreft i skjelletet så var ikke dette tilbakefallet det verste. Så, han byttet cellegift. Til en type som fungerer like bra, men på en annen måte. Tablett form : to uker med kur, en uke fri. Jeg er faktisk ikke redd, for legen virka ikke redd.

Det at jeg nå bytter cellegift kur gir meg mindre bivirkninger (mindre smerter) og jeg slipper lange dager på sykehuset. Hver tredje uke skal jeg dog ha herceptin, men det tar kun en halv time, så det blir en rask bytur.

En god samtale med kreftlegen idag, han passer meg ypperlig og jeg føler meg trygg på han.
Husker dere tiden fra stråling? Den flotte dama i skranken? Hun fikk jeg møtt i dag - og hun gir meg energi. Hun er og forblir mitt fargekart i sykehus hverdagen :)

Vel hjemme til mann og barn. Jeg og Lillian skal kose oss med kake og is. Før det blir film, håndball kamp, litt snop og den vanlige kveldskosen. Vi ser film så og si HVER dag, godteri skåla er like ofte frem. Utrolig nok øker ikke vekta ;) Man skal kose seg mens man enda kan, eller? Hull i tennene får jeg heller ikke. HEHE!

GOD HELG!! :)


  18 kommentarer

Postet av: mammakissa
jeg har lest bloggen din lenge, og alltid syntes at alt du og familien din har måttet gå gjennom er helt forferdelig. Men det er først akkurat nå at jeg lar det gå skikkelig inn på meg.. og jeg kan ikke annet enn å bøye meg i støvet.. at du, hver eneste dag, står opp og er mamma for 2 små barn, samtidig som kreften herjer inni deg, er rett å slett helt sykt. Jeg sitter på jobb og tar telefoner fra folk som klager på at maten de har bestilt har fått feil saus eller har for lite grønnsaker. Jeg begynte å hylgrine og måtte bare legge på.. og vet du hva? jeg skal seriøst slutte å klage, krangle, bruke tid på å være sur på ting som egentlig bare er bagateller. Tenk hvor fort det kan snu, og man skulle ønske man brukte tiden på å være positiv og glade sammen med de man elsker. DU ER AWESOME! takk til deg for at du blogger om alt i livet ditt, og lot meg skjønne at jeg må blir MYE flinkere til å leve livet på riktig måte :D
03.08.2012, 18:17
URL: http://www.mammakissa.blogg.no
Postet av: Christina
Tøff du som takler dette her Kristana ;)
03.08.2012, 18:20
Postet av: Silje Therese
Du er en så positiv person! Alle skulle vært like positiv å blid som det du er :)

Ikke gøy å høre at det er tilbakefall, men satser på at du blir frisk å rask igjenn snart! :)
03.08.2012, 18:35
URL: http://siljetheresefa.blogg.no
Postet av: Gudrun - 18 år og Mamma!<3
Så at du hadde uhelbredelig kreft i skjelettet... Hvor lenge he du hatt det :s

Ikke får å gjøre deg redd eller noe men, mi bestemor hadde det samme og ho fikk diagnosen i '07 og levde i 5 år me kreften, frem t ho ikke reagerte på verken tablettan og cellegiften så fikk ho kun morfin tabletter for å dempe smerten :\ nå i juni så dødde ho fordi kreften tok overhånd! :-(

Stå på og masse lykke t!<3
03.08.2012, 19:27
URL: http://guddablondie.blogg.no
Postet av: Mamma til to prinsesse
Du er helt UTROLIG. Nyt tiden som best du kan, med både mann og barn. Det er deg vel fortjent!!!! Du og din familie gir virkelig en påminnelse om å nyte hvert øyeblikk man har med de man er glad i;)))
03.08.2012, 19:36
Postet av: Torill
Har tenkt på deg i hele dag, og lurt på hvordan det gikk med deg hos legen. Får håper at ny medisin vil gjøre dagene dine bedre, at de tar bort de vonde smertene. Kos deg med film, godteri og kjæreste. Ønsker deg en kjempefin helg.
03.08.2012, 20:18
Postet av:
Jeg vil bare si at : Barna dine er heldige som har en så sterk og omsorgsfull mamma!
03.08.2012, 20:43
Postet av: Hanne
liker ikke at du har fått tilbakefall! livet er så urettferdig!
03.08.2012, 21:43
Postet av: Sandra
Du er så ufattelig sterk! Har sikkert sagt det til deg tusen ganger nå, men jeg er bare nødt til å si det! Et forbilde!
03.08.2012, 21:49
URL: http://www.sandragundersen.com
Postet av: Mamma Kristina
Gudrun: Så klart jeg blir redd, når du forteller meg slike historier! Og personlig syns jeg det er unødvendig : alle er forskjellig, alle tåler behandlingen forskjellig og jeg kan leve lenge med dette, men trenger ikke å gjøre det.
Jeg har fått informasjon av legen min, så ellers takk - jeg trenger ikke å høre triste historier om det :)
03.08.2012, 22:16
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: Gudrun - 18 år og Mamma!<3
Sorry, da va ikke me meningen, men blei litt redd for deg når æ så at du hadde fått sånn tilbakefall ;\

men sorry. Det du skreiv der rørte meg bare en god del :\
03.08.2012, 23:31
URL: http://guddablondie.blogg.no
Postet av: Mamma Kristina
Gudrun: Det skjønner jeg, jeg som forklarte dårlig. Jeg har tydelig tilbakegang i skjelletet - fått tilbakefall på venstre brystvegg. Derfor legen ikke er så veldig bekymret, siden skjelletet har blitt bedre :) Du trenger ikke å beklage, jeg setter stor pris på omtanken, kjære deg :) Og det gjør meg vondt å høre at det gikk som det gikk med din bestemor - men redd blir jeg for det, for denne sykdommen er så uforutsigbar. Dessverre..
04.08.2012, 00:01
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av:
Å Kristina! et tilbakefall, OK. men du takler det og du! Nye medisiner, nytt håp,tenker jeg. Kos deg med barna. Kos deg med livet. du holder i mange mange år! Og du har en god mann det er gull verdt! Tenker på deg - ha det bra min venn, MARIT
04.08.2012, 00:54
Postet av: Frida
Hadde du hatt noe mulighet for å finne ut om du hadde genet for og få kreft? Med tanke på at din mor også var så ung.

Alle varme tanker til deg og dine!
04.08.2012, 01:42
Postet av: Karoline
Så godt å høre at du møtte en lege du ble trygg på. Du virker roligere nå. Som jeg skjønner har du fått bildet mer nyansert, det er også positive resultater av behandlingen. Ønsker deg gode dager og håper du tar vare på deg selv i det hele, og ikke stiller for store krav til hva du skal utrette :) Være :) Klem
04.08.2012, 03:02
Postet av: Marita
Kristina, du er et forbilde for alle! Jeg ønsker deg alt godt og håper og regner med at du får maaaange gode år med din flotte familie <3
04.08.2012, 03:57
Postet av: Mamma Kristina
Frida: Muligheten har jeg ja :) Alle har mulighet til å finne ut om man har et gen.
04.08.2012, 08:45
URL: http://haugbjorg.blogg.no/
Postet av: thile
Så glad for å høre du er trygg på din kreftlege:)

Klart vi skal kose oss, vennen!

Ha en nydelig helg ♥ Kos dere masse!
04.08.2012, 10:32

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits