Mamma Kristina - Barna mine.

Barna mine.

Den følelsen. En hver mor vet hva jeg snakker om, jeg håper hvertfall det. Hver og en mor er så heldig å få de fineste barna i verden. Jeg vet med sikkerhet at mine er verdens fineste, for meg. Akkurat som dine er for deg.

De vekker følelser i meg jeg aldri trodde jeg hadde. Etter jeg ble mor fikk jeg et nytt syn på livet, på mennesker og på meg selv. Jeg fikk mer sympati og medfølelse. Jeg begynte å elske høyere enn jeg noen gang har elsket. Jeg visste hvilken mor jeg ville være, jeg hadde alt klart for hvordan mine barn skulle ha det - og helt ærlig så har jeg samme følelsene for akkurat dette og jobber hver eneste dag med å gi barna den oppveksten de fortjener.

Tenk at så høyt som jeg elsker mine barn, elsker/elsket mine foreldre meg og deres foreldre elsker/elsket mine foreldre, and so on. TENK AT DENNE KJÆRLIGHETEN GÅR I ARV, hver eneste gang en ny generasjon begynner. Det er virkelig noe å tenke på. Å vite at min far elsker meg på samme måte som jeg elsker mine barn er ubeskrivelig!

Tenk at denne typen kjærlighet er uendelig og evig. Jeg oser av kjærlighet. Jeg oser av stolthet. Jeg OSER!! Dette er livet. Barna.

Kim Roger i mitt <3 for å ha gitt meg denne store gaven, disse utrolige følelsene og de to fineste barna i verden!!!


  1 kommentarer

Postet av: Caroline
Du har all grunn til og være stolt av barna dine, de er nydelige! Tenker på deg, og krysser fingra for deg imorgen. ( vist jeg husker rett?)
02.08.2012, 21:23

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Kristina : Jeg er noens mamma. Jeg er noens kone. Jeg er noens datter. Jeg er noens barnebarn. Jeg er noens niese. Jeg er noens kusine. Jeg er noens bestevenn. Jeg er noens venn. Jeg er noens svigerdatter. Jeg er noens søster. Jeg er noens oldebarn. Jeg er noens forbilde. Jeg er noens pasient. Jeg er noens beskjent. Jeg er noens noe. Jeg er også for noen helt ukjent. Men jeg er meg. På godt og vondt. Don´t get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you! Enjoy. Kontakt? Facebook : haugbjorg.blogg.no. Instagram : wr00ng. Twitter : haugbjorg. Mail : haugbjorg@hotmail.com.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Cancer..
Motherhood ♥
Nothing .. and everything!
Pregnancy ♥

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits